.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Фен
    Град
    russe

Lightbulb Утре на училищее.....

Как сте ден преди училище

странно ми е.. ходи ми се ,защото съм заек ама бързо ще мине зора..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Гадно!

Не ми се започва. Изобщо всичките тия простотии: учене, интриги - не ги искам. Искам си лятото, беше уникално. Не обичам особено хората от обкръжението си в училище и конкретно класа, и още по - зле става. Ама се надявам да се оправим някак и да свърши бързо всичко, ама няма как.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Няма да ходя утре.. Но за други ден съм подготвена психически.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Ами искам утре да дойде само,защото ще ходя на кино,но изобщо не искам на ДСК!!

Умирам си утре да бъда на училище ... Сега не го осъзнавате,но когато завършите ще искате да върнете времето назад и да можете отново да прекарате поне един ден в училище.

утре на дскл ;д от една страна ми се ходи от друга страна не :Д ама това е положението ТРЯБВА ДА СЕ ХОДИ

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Гадно!

Не ми се започва. Изобщо всичките тия простотии: учене, интриги - не ги искам. Искам си лятото, беше уникално. Не обичам особено хората от обкръжението си в училище и конкретно класа, и още по - зле става. Ама се надявам да се оправим някак и да свърши бързо всичко, ама няма как.
    И аз така.
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

На мен ми се ходи Винаги съм се вълнувала :Д

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    От днес изобщо не ми се ходи ,макар че съм заек

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Някак ми е странно и аз не знам защо ,но нещо ме притеснява ама ми се почва .. до някъде :Д .

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Както преди всеки първи учебен ден - кисел и ядосан. Ще се оправи тва вечерта де
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Честно казано-притеснено ми е,направо ми се реве! ...Не че ме мързи,а просто класът ми е много гаден! Всички крещят,беснеят,връщам се скапана от даскалото вкъщи с главоболие,чака ме куп домашни и прочие... Направо..отврат ...
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-16-2012 на 18:41

fenastz,и аз съм тотално кисела...
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-16-2012 на 18:42

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Не харесвам класа си, нито момичетата нито момчетата... всички са някакви.....много зле....иначе ако ги нямаше тях, щеше да ми се ходи на даскало...

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Може да се каже, че ми се ходи.

[QUOTE=nor4eto99;10412943]Не харесвам класа си, нито момичетата нито момчетата... всички са някакви.....много зле....иначе ако ги нямаше тях, щеше да ми се ходи на даскало....
    ТО4НО!!!!!

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Не харесвам класа си, нито момичетата нито момчетата... всички са някакви.....много зле....иначе ако ги нямаше тях, щеше да ми се ходи на даскало...
    Оф...и при мен е точно тъй!!! Не мога да търпя крясъците на момчетата и не само на тях,но и на момичетата! И момичетата от класа ми се държат като ...нз много са зле и те...

На мен не ми се ходиииииии...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не ми се почва нещо. Чудя се дали да не пропусна утре. Вече е 4 часа, а още не съм легнал. Чудя се дали да не лягам въобще, ама са ми изморени очите от цял ден пред компа.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

и аз тъй

Аз не отидох ! Ще има ли проблем ? Има ли други които не са отишли ? Аз сега ще съм 8-ми клас..

^Еми защо не отиде? Трябва да направиш добро впечатление в 8ми клас, не да се скатаваш още от първия ден.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от justmee19 Виж мнението
    Умирам си утре да бъда на училище ... Сега не го осъзнавате,но когато завършите ще искате да върнете времето назад и да можете отново да прекарате поне един ден в училище.
    +1
    Колкото и да не си харесвах много много класа, ми се иска да върна времето..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си