- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре на училищее.....
Как сте ден преди училище![]()
![]()
странно ми е..ходи ми се ,защото съм заек ама бързо ще мине зора..
Гадно!
Не ми се започва. Изобщо всичките тия простотии: учене, интриги - не ги искам. Искам си лятото, беше уникално. Не обичам особено хората от обкръжението си в училище и конкретно класа, и още по - зле става. Ама се надявам да се оправим някак и да свърши бързо всичко, ама няма как.
Няма да ходя утре.. Но за други ден съм подготвена психически.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Ами искам утре да дойде само,защото ще ходя на кино,но изобщо не искам на ДСК!!
Умирам си утре да бъда на училище ... Сега не го осъзнавате,но когато завършите ще искате да върнете времето назад и да можете отново да прекарате поне един ден в училище.
утре на дскл ;д от една страна ми се ходи от друга страна не :Д ама това е положението ТРЯБВА ДА СЕ ХОДИ![]()
Някак ми е странно и аз не знам защо ,но нещо ме притеснява ама ми се почва .. до някъде :Д .
Както преди всеки първи учебен ден - кисел и ядосан. Ще се оправи тва вечерта де![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Честно казано-притеснено ми е,направо ми се реве!...Не че ме мързи,а просто класът ми е много гаден! Всички крещят,беснеят,връщам се скапана от даскалото вкъщи с главоболие,чака ме куп домашни и прочие... Направо..отврат ...
![]()
![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-16-2012 на 18:41
fenastz,и аз съм тотално кисела...![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-16-2012 на 18:42
Не харесвам класа си, нито момичетата нито момчетата... всички са някакви.....много зле....иначе ако ги нямаше тях, щеше да ми се ходи на даскало...
[QUOTE=nor4eto99;10412943]Не харесвам класа си, нито момичетата нито момчетата... всички са някакви.....много зле....иначе ако ги нямаше тях, щеше да ми се ходи на даскало....
ТО4НО!!!!!
Не ми се почва нещо. Чудя се дали да не пропусна утре. Вече е 4 часа, а още не съм легнал. Чудя се дали да не лягам въобще, ама са ми изморени очите от цял ден пред компа.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз не отидох ! Ще има ли проблем ? Има ли други които не са отишли ? Аз сега ще съм 8-ми клас..![]()
^Еми защо не отиде? Трябва да направиш добро впечатление в 8ми клас, не да се скатаваш още от първия ден.![]()