Започвам направо с проблема. Имам приятелка и всичко между нас си е добре, както във всяка връзка имаме спорове тук там, но всичко е в граници, абе нормална връзка си е. Обаче ме дразни едно нещо... когато не сме заедно, а и по принцип се дразня когато тя общува с други момчета, забавлява се с тях и такива неща, а тя ми казва, че те са й само приятели и нищо повече, а аз се дразня, че се забавлява с тях, че е с щастлива с тях... макар че си е с мене. Не че аз не се занимавам с други момичета, смисъл, да общувам с други, да си правим майтапи и така, но сякаш като се замисля, за мен в една връзка хората трябва да обръщат повече внимание на половинката отколкото на останалите. Не че ние не си обръщаме внимание, но когато аз се забавлявам с други и тя с други или просто като я гледам как се шегува с другите момчета примерно, във фейса й постват някаква снимка и още 3-4 нейни приятели (момчета) и тя се шегуват за самата снимка, не че и при мен не е така с другите момичета, но като виждам тя как се забавлява с тях се дразня и то не малко, имам чувството, че съм излишен...... Въпроса ми е, дали е нормално да се дразня и да се чувствам така в подобни ситуации ?