.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Unhappy Ремикс/микс-help

трябва ми някой който да ми направи съвсем кратко нещо за около 30 секунди .. някой който може да работи с програми като виртуал дж или подобни... искам нещо супер лесно но не мога да намеря звуците и да ги съчетая .. ХЕЛП
    Woah, I almost gave a fuck. Try again!

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Ти ремикс или микс искаш?

то ми трябва нещо от сорна на смесване на звуци с бекграунд - тиха музичка ..- хип хоп

Ах.. тва е микс не ремикс, иначе аз знам как да работя с таива програми, обаче нямам DJ хардуер за да ги смеся... За някой неща трябва да местиш едновременно 2 копчета, а с мишката няма как да стане.

да .. разбирам те защото и аз съм пробвала ;д търсех подобри неща във youtube .. говоря за звуците трябват ми нещо като слайд на робот.. тоест нещо ДЗЗЗЗЗЗЗЗЗТ ДЗЗЗЗЗЗЗЗЗТ със сигурност ме разбра аххахах... няколко пъти това около 4-5 и след това нещо бато БАм или бум :Д :Д и да започне една музика то вече аз ще си го добавя мале най-тъпото ми изказване

Стискам ти палци да осъществиш желанието, като само ти си разбра. Бтв все пак танцувате.... Не правите музика ! А аз така и не разбрах последно микс ли, ремикс ли.... Иначе то разлика, има ли?

ами нз ...

аре бе мързели ;д

Абе между ремикс и микс има ОГРОМНА РАЗЛИКА. Ти не знаеш какво искаш, как ние можем да ти помогнем

ами ако някой може да прави миксове или ремиксове .. със сигурност може да ми помогне и като ми пише на ЛС да разбере какво всъщност искам ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си