.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Коя е тази песничка.. повече в темата

Здравейте teen маняци Скоро слушах една песничка, води се бг рап ( така мисля ) и ритъмчето е едно яко, успях да запомня тези думи от песента ' хайде признай си всичко лошо да не се случва хайде пожелай си '. Пее я мъж. Ако някой може да се сети коя е нека сподели

И аз имам нужда от помощ!
    от 3 дни се опитвам да си спомня една песен,но съдбата е против мен,защото не помня нито кой,нито какво се пее,нито нищо.
    Само помня,че я пееше един гологлав бял рапър,който пееше на френски.С тъмни очила и с голямо палто и в клипа бяха отвлякли приятелката му за откуп,даде им го и ги гръмна после.
    Помня само мелодия,нито 1 дума от цялата песен.Ако някои се сети моляяя да пише,не съм спала заради тази песем

Цитирай Първоначално написано от faith_disease Виж мнението
    И аз имам нужда от помощ!
    от 3 дни се опитвам да си спомня една песен,но съдбата е против мен,защото не помня нито кой,нито какво се пее,нито нищо.
    Само помня,че я пееше един гологлав бял рапър,който пееше на френски.С тъмни очила и с голямо палто и в клипа бяха отвлякли приятелката му за откуп,даде им го и ги гръмна после.
    Помня само мелодия,нито 1 дума от цялата песен.Ако някои се сети моляяя да пише,не съм спала заради тази песем
    ей слушала съм я тая , песента беше супер яка ма не мога да се сетя как се казваше ще поровя във нета и ще я намеря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си