Здравейте ! За първи път пиша тема в сайта, и може би затова се чувствам леко неудобно. Проблемите ми са повече от един ,а искам повече мнения ,затова ще напиша съкратената версия. Да започвам с гаджето невротик, който иска да е с мен постоянно . Да, в това няма нищо лошо ,но 7-8 часа да ме мъкне с него , като почти през цялото време се занимава с някакви други неща, а не с мен, не ми допада особено. Заедно сме вече почти 11 месеца. От началото до сега той се опитва да ме манипулира по всякакви начини и си мисли , че аз не мога да му откажа или да му се опълча, а единствената причина да не го правя е че не искам пак да се започват тъпите и банални спорове , след които той отново ще се мисли за прав. Сега започнахме училище няма как да сме заедно по цял ден. Проблемът е че след училище той си има ангажименти и може да се виждаме само по-късно вечерта, а нашите не ме пускат. Не мога да ги убеждавам и не искам да се карам с тях. А когато му кажа че няма да се видим започва със споровете и така нататък. Обичам го много, но имам чувството, че ако пак ме издразни ще кажа неща , за които после ще съжалявам. Въпросите ми са 2 . Как да убедя по-лесно родителите ми да ме пускат вечерта (не мога да им казвам къде и с кого съм) ? И как да му намекна (подчертавам намекна) ,че ако продължава така ще ме изгуби?