Така .. значи моята най-добра приятелка с която се познавам от почти 12 години се промени коренно и това ме притеснява много ! Преди два месеца си хвана гадже с 4 години по голям от нея и от тогава сякаш започна да се променя.
Пренебрегва останалите задари него и явно не усеща това! Мойте отношения с него не са никак блестящи,всеки път когато излизаме тримата с него или ще се наредим,или ще се скараме .. той е малко странен характер и за най-малко нещо си изпуска нервите и може много да обиди човек с държанието и езика си! И всеки път тя си мълчи и си затваря очите за това,което се случва!Той мисли че аз й влиая зле,аз мисля че той й влияе зле ...
Явно тя си е помислила,че той вечно ще е с нея и никога няма да се разделят,но това въобще не е така понеже той е от момчетата,които търсят бройка!Имам чуство,че тя затъва бавно и започва да губи всички около себе си ..
Опитвам се да й говоря и да й отворя очите,но всеки път като започна тази тема следва скандал .. и затова спрях да й го казвам,но вътрешно ме боли много защото аз съм по-голяма от нея и винаги ме е слушала като я посъветвам нещо!А сега нещата са много променени! Всеки ден закъснява като излиза с него и после дълго е наказана заради това!Нямам нищо против връзката им.Нека са заедно,нека се обичат .. но .. тя наистина затъва с това нейно увлечение по него!
Дайте ми съвет,какво да правя .. Да се опитвам да й отворя очите или да я оставя да затъва и да прави каквото иска и да си плаща след време !?..