.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ако един човек не изпита нещо емоционално, не може да го разбере.

Пример: Една приятелка имаше проблеми във връзката си. Тя ме питаше за конкретни отговори. "Какво да направя?", "Какво ще стане?". Аз имах някакъв поглед и отговарях. Казвах какво ще стане, казвах ѝ какво да прави, за да не стане това, което на нея няма да ѝ хареса. Тя не го правеше и ставаше така, както ѝ бях казал, че ще стане. Това се случи около 3 пъти. На 3 пъти, аз ѝ давах съвет и казвах какво да направи, защото иначе, ще съжалява. Тя не го правеше и съжаляваше. Въпреки, че бях като пророк с кристална топка пред нея (каквото казвах се случваше, сякаш го преразказвах от някъде), тя пак не ми вярваше и се подготвяше самичка за последваща болка. Всеки нормален, разумен и рационално мислещ човек, който се намира в безизходица и не знае какво да направи, ще направи това, което му казва човек, който предсказва действията на партньора му като резултати от мачове. Е да, ама не. Тя продължава да си прави каквото иска.

В такива моменти, човек следва сърцето си и ти просто няма какво да направиш, освен да приемеш мястото, което тя ти е отредила.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Колкото и гадно да ти е в момента, стой си на трибуквието и не се бъркай. В една връзка място за трети няма - остави я, нека си изпати, за да може да се учи от собствените си грешки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си