- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как един ден може да промени толкова много живота ми ????
Не е зле, засега съм доволна. Очаквах да е много страшно , учителите да са невероятно стоги и лоши, а учениците - надути. Обаче съм грешала... Гимназия като гимназия, е, по-престижна де, но пак си има и надути ученици, но има и много мили такива, запознах се с доста приятни момичета от класа и макар да ги мислех 1-2 дни за превзети повечето, се оказаха свестни, не съм се карала с никоя от тях, остана ми да науча имената на 2-3 момичета, но и това ще стане. Не са страшни учителите, някои са мн забавни даже, а някои пък ти влизат в положението за някои неща, а и класната е свястна. То поста ми стана малко по за темата "Бъдещи осмокалсници", ама карай
Страх ме е от мисълта да съм на квартира. Искам да изчакам, да се подготвя психически, да порасна 1 година. Сигурно като ми дотегне да пътувам цялата година и ще се съглася на квартира, но дано издържа. А и аз не съм отделяна от семейството си за повече от 1 седмица, ако съм в друг град ще ги виждам 2 дни само. Губи се връзката с тях, може и по лош път да тръгнеш, ако се случиш с такава съквартирантка. А и самата мисъл да живея с някакво момиче, с което даже и да сме приятелки, пак ме плаши. Доколкото чувам се живеело в един апартамент с хазяите, а това прави нещата още по-гадни. Да трябва да ям заедно с чужди хора, да делим една баня... ох, не мога да си предствая как може да стане. Имам мн добри впечатления от начина ти на мислене, знаеш.
Като гледам и авторката е на линия, да й драсна пак нещичко по темата й.Значи, Shaunaa , няма да се притесняваш. Аз за няколко дни научих имената на почти целия клас и в началото ми се струваха мн лоши, но после разбрах, че са приятни повечето и можеше да съм и в по-лош клас. Например имам чувството, че от 1 до 8 клас винаги случвам на най-примерните класове, като ги гледам момчетата в другите класове (по-големите особено) какво държание имат, а нашите не изглеждат още такива, не съм ги виждала да правят нещо лошо или да се бият или да дразнят момичетата, направо си е късмет. Дано да ен станат лоши в бъдеще. Всяко начало е трудно, на ново място е супер гадно докато се адаптираш. Не преценявай 5те години, които ти предстоят там по първите дни. Клас само с надути ученици няма. Пък и ако ще целия клас милионери да са, пак ще се намери някой свестен, с който да се сприятелиш. Прочети какво писах на bilqnavod ако не си, за да видиш как моите представи за класа ми са се променили. Променят се ежедневно, засега положително и дано продължи да е така. Аи ти не си писала в темата, минаха вече 2-3 дни, как е, още ли ти се трува ужасно положението
![]()
Не очаквай той да те покани на кафе, а го покани ти. Щом си била готова да се опознаеш и сближиш с него с чакане на спирката, значи ще имаш и смелостта да поемеш инициативата и да го поканиш ти.