Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
и аз така

Авторке, не се отчайвай. Наистина можеш да се виждаш с момчето през уикендите и пак през ваканциите. Аз съм с 3 момчиета от бившия ми клас сме само 4те от от нашия град, но само аз пътувам и ми е едно супер гадно дори и сега още 1вия ден с това пътуване, час и половина преди да почнем училище ни тръгва автобуса, Дано свикна, много се притеснявам, има едно момче от бившия ми клас учим пак в едно училище и с него сиг ще оътуваме, че иначе самичка е гадно . Вечер по тъмното, ужас... Тези 3те момичета, за които говоря, се сприятелиха още днес с целия клас почти, пък аз квато съм затворена и почти с никой не успях. Все пак като не се познаваш с едни хора ви е много трудно да свикнете. Това е да си заек... Дано свикнем, че не искам пак да стоя без приятелки... Но как да си намеря? Май самата аз имам нужда от помощ, но дано успея да те поокуража, просто трябва време, не е лесно да се свикне с ново място и хора. Първия ден въобще ен го гледай, днеска всеки е бил уплашен, притеснен, естествено е да се опитват да стоиш близо до хората, които познаваш, нищо чудно, че се делят на групички. Ние сме мноого момичета (към 20) и 6-7 момчета (на които научих имената д/г) , но да науча имената на момичетата ми изглежда мисия невъзможна ППрическите им си приличат, всички ссме с униформи и е мн трудно. Като мине един месец и няма да ни пука, ще свикнем
Кураж, момиче! Ще се справиш. И преди те питах, защо не си наемеш квартира в Стз? Мисля, че ще е по-добре от пътуването...