Спокойно . Ако знаеш пък моят клас какъв е - от старият ми клас бяхме 30 човека сега при мен са само девет от които трима почти не влизат в часовете а другите се мотаят с новите ученици - общо взето аз се мотая само с две мои стари приятелки , но когато ги няма тях аз съм сам сама . Срам ме е да се запозная с останалите ,а и нямах особено желание , защото хич не ги харесвам , повечето са супер шумни и надути , а аз съм си тиха и затворена . Дори в петък се прибрах разревана , защото просто не се чувствах на мястото си , не се вписвах в цялата тая картинка , и имах чувството че изобщо останалите не ме харесват . Но тази седмица вече е по-добре , дори едно момиче седна при мен , е може би е защото и казаха че съм добра по всичко и ще може да преписва по входните - тя ми каза че са й казали - но това не е вярно , не съм гений . Но все тая - важното е че събрах смелост и с нея много се разбираме , и си говорим постоянно , и си помагаме взаимно на тестовете . И някак си сега се чувствам с една идея по-добре , ледовете между мен и класа ми започнаха да се топят . Аз започнах да възприемам новата обстановка и да се съвземам от шока от изминалата седмица . Така , че съм сигурна че и при теб нещата ще се оправят и даже и да са супер надути все ще намерите общи теми . А това момче , ами пишете си по-често във фейса и скайпа , лесно само трябва да напишеш едно здрасти и той разговора сам ще се завърже . И от дума на дума можеш да подхвърлиш - абе що някой път не излезем да си говорим на живо и тем подобни .