- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дамските превръзки
Ок,ще ходя на гинеколог,срам не срам,туй то! По-добре да ме прегледат,отколкото да се влоши още повече!Само че ако се наложи да ме гледа гинеколога от него няма да ме е срам чак толкова,но от мама,достичка ще ме е срам.
Просто ще ми е за пръв път и ще съм страшно стресирана,момичета,я споделете как се чувствахте вие,когато за пръв път отидохте на гинеколог???
![]()
Така .. няма за какво да се притеснявам според мен нищо сериозно не ти е но все пак се прегледайА иначе за гинеколога .. аз още не съм ходила .. смисъл отскоро съм ,,жена'' а и нямам проблеми да чукам на дърво , а и този пуст срам :Д
Иначе поразгледай из форума .. имаше тема свързана с гинекологСпокойно не се притеснявай доколкото знам даже понякога не те качват на ,,магарето'' (стола) ами само разговор провеждате
![]()
Момичета, не си купувайте такива превръзки! Ужасно дебели са.
Иначе аз си купувам от верига магазини "Penny" тези:
![]()
Не знам защо, ама всички са ми еднакви. Пък и вършат една и съща работа.
Иначе най - често си използвам Always и Everbel, най - вече нощни, когато съм в училище, поради това, че са по - големички.
Превръзки мама купува и на двете Libresse http://getitbg.com/userfiles/product...product_48.jpg
Sus tampon si e pesen,prevruzkite sa mi mnogo neudobni.Inache ot prevruzkite ot Naturela sam mnogo dovolna.
Много зависи от цикъла... При мен е доста обилен и ползвам тампони(Event,Naturella, а от О.В. не съм никак очарована!), но се подсигурявам и с превръзки, задължително(особено 1-2 ден).
Иначе преди ползвах нощни Palomita, Naturella. Always не ми харесват(явно съм единствента, която мисли, че са прехвалени)
Always ultra ползвам,тези normal с 4 капки,но понякога се налага вечер да слагам нощни ако ми се усили течението.
Аз съм с бяло,което е нормално и когато ще имаме физическо ,ще си слагам от тези ежедневните на Flirt![]()
Аз използвам някакви нощни превръзки (най-удобни са ми) от аптеката до нас.Пише,че се произвеждат в Италия,ама са с някакво име,дето не го запомних![]()
ами най- често използвам always, ellvita и melinda и съм доволнаа за гинеколога .. майка ти може да изчака отпред (пред кабинета)
![]()
За всички на които превръзките им запаряват - супер-дупер-абсорбиращи ли ползвате или с памучно покритие? Аз лично само памучни, защото с другите се чувствам все едно имам найлонов плик в гащите. Обикновено ползвам Palomita Delicate. Натурела също са готини.
А за тампоните, единствените, които не са ме карали да се чувствам все едно си натиквам ролка кухненска хартия, бяха някакви Оби със не-знам-какво-си-покритие, извити каналчета и всевъзможни екстри. Според мен нашия пазар не предлага кой знае какво разнообразие от тампони. При мен проблемът с тях е че поставянето и изваждането ми се струват прекалено сложни за да ги правя през 2 часа. Пък и продължителната употреба не е особено полезна за стените на влагалището и шийката на матката.
Обсъждайки подобни продукти, чували ли сте за т.нар. "менструални чашки" (lady cup)? Ще ми е интересно някой да сподели ако е използвал.
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Не мога да разбера не ви ли пречат тея нощните да ги влачите през деня. Аз ако сложа такава все едно съм с памперс.
Иначе и тампони не търпяПолзвам Everyday или always ultra най-много с 3 капки.
Аз да споделя .. пробвах palonita и съм много доволнаИма един вид , които са по-дълги и стават за обилно кървене .. с тях съм на училище и всичко си минава перфектно ;д
http://static1.framar.bg/product/1-fdffdf.jpg - за тези става въпрос
Само че моите са за по-обилно кървене![]()
Последно редактирано от prettymonster : 10-19-2012 на 10:33