.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Всичко ли е загубено?

Здравейте..Преди 20 дена скъсахме с гаджето ми,ходехме 7 месеца..Бях страшно привързана към него..Постоянно бяхме заедно..просто бяхме неразделни, също така беше и най-добрия ми приятел..Мислехме си дори,че ще се оженим..и накрая ...
    Месец преди да скъсаме или по-малко се скарахме доста гадно,защото аз супер много ревнувах от една негови близка приятелка и за малко да скъсаме,но не стана..След това започна да се държи малко по-студено към мен..Беше на моменти в един момент супер много му липсвах обичаше ме в друг не беше на кеф и се държеше гадно..Само се карахме ..И в края на август около 30 число скъсахме..Преди това ми се сърдеше 2 дена не си писахме по скайп не си говорихме..И се ядосах и му писах смс,че късаме..После вечерта, когато се прибрах разбрах,че и той е искал да скъса с мен..Започна да ме обижда и твърдеше,че съм се променила и че съм станала много гадна...Блокира ме и не се бяхме чували и виждали една седмица..След което ме отблокира в скайп писахме си и по-късно разбрах че пак ме е блокирал..Казал е на моя приятелка,че му е било гадно като се сети,че е ходил с мен..И да..реших,че всичките ми чувства към него са изчезнали, но дойде училище и се паднахме в един клас..И чувствата ми се появиха..Дали има мъничък шанс или да се откажа от любовта си ;(

Да не си го "късала"...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ако си го поставиш за цел ще го забравиш . Ще ти е трудно предполагам но по добре така.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Така е то - прекалената ревност погубва връзката!

Детска работа, късали със смс, блокирали се по скайп...
    И ти с тая ревност си отблъснала момчето.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да, всичко е загубено.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Няма смисъл. Определено и двамата не сте дорасли достатъчно. И занапред да знаеш да си оправяш проблемите лице в лице а не с СМС-и

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Много е глупо да приключиш така връзка,то било по скайп или телефон.Ако бяхте излязли в този ден,може би нещата нямаше да стоят така.Но вероятно си 8 клас,нормално е да не знаеш какво искаш.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ти си си виновна.
    Всяка връзка има такъв период и единствено от вас зависи да запазите отношенията си. Можела си да проявиш малко търпение и да се поставиш на негово място. Уж твърдиш, че се обичате, а в следващ му правиш проблем за негова близка приятелка. Че той не може, заради теб, да се скара с всичките си приятели, все пак.

Знам,че беше тъпо със смс, но той не искаше да ми вдигне телефона.. и да явно наистина ще трябва да приема, че всичко е свършено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си