- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- чудя се...
Така взех си дънки на DSQUARED (не че марката има значение) ,но са стестени тоест не са прави дънки... и сега като се прибрах се зачудих дали не е малко педалско... разгледах сайтовете на armani и d&g и там също се предлагат този модел дънки (стеснени) Искам да ви попитам според вас дали е педалскона мен ми харесват как ми стоят ,но те вървят само с маратонки... с кецове не мога да ги нося ?
ПОД СТЕСНЕНИ НЕ СИ ПРЕДСТАВАЙ ТЕ КАТО ЖЕНСКИТЕ ДЪНКИ !
Подобни на тези : http://www.dsquared2.com/bg/jeans_cod42255635dl.html (забележете глезените )
Таа дали е по-добре стеснени или прави ?
готини са, айде да не ти пука много и да си ги носиш със здраве![]()
Много са хубави.Пък и най-важното,щом се харесваш с тях,носи си ги !![]()
Ти както ги описа аз направо се изплаших, но като видях снимката-хубави са, носи ги.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
споко бе човек!
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Последно редактирано от sashko705 : 09-20-2012 на 21:51
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
П.С - обаче по-важно дали ти се чувстваш добре в тях- ако те кефят си ги запази. Всеки си има вкус - аз си падам по традиционното![]()
Харесват ли ти - харесват ти. Точка по въпроса. Данък обществено мнение не ти трябва да плащаш.
Абе горе-долу стават, но са лееко изпедерастяли с тия дупки. Решението си е твое.
Мен не ме кефят, но щом си ги харесваш носи си ги със здраве.
Попринцип не си падам по такъв вид дънки, ти кажа честно на мен сами грозни, както горе каза^ ама всеки с вкуса си.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не са лоши, има много по-педалски.![]()
Come on skinny love just last the year...
точно тези които си постнал, на мен ми се струват мангалски, не педалски. Но моделът не е лош. Другият път си вземи 1 идея по- широки.
always late but worth the wait!
Бе нищо им няма и аз имам дънки DSQUARED, добре стоят само дето аз си ги взех една идея по-широки.![]()