- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Идиот!! :@
Бях писала преди време подобна тема. Значи живея в една кооперация и в уличката точно до нея има една книжарница. В нея работи един мъж, който далеч не ми се струва нормален. В миналата тема бях писала, че постоянно ми подсвирква и един вид ме 'сваля'. Струва ми се педофил. Та както и да е. Днес се връщах от училище и гледам тоя излиза от книжарницата и отива до кооперацията ми. Много се уплаших и тъкмо минавам покрай него, за да стигна до входната врата и тоя леко ми се усмихна и се засмя противно. Знам, че не е кой знае какво, но искам да престане да ме притеснява. Наистина е отвратителен. Вече ми писна от него. Не знам какво да правя.И преди 2-3 дена отивам в книжарницата, да си купя лепило и тоя ми вика ' Охоо здравей, май пак се срещаме ' ама с един суупер странен глас. Наистина посъветвайте ме какво да правя. Ще откача! :@
ЗВЪННИ НА 112 ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КАЖИ НА МАЙКА СИ И БАЩА СИ! КАК ТАКА ТОЗИ ЩЕ СМЕЕ ДА ТИ СЕ УСМИХВА ПФФФФФФФФФФ.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мама,тати и хоп в книжарницата,да видим тогава, ще се хили или ще реве!?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Тъка момиче, ще ти го обясня по простичко че, да ме разбереш. Съдя по това което си написала и прочетох, според мен си едно скромно момиче, съветвам те винаги да споделяш и говориш за всичко, със родителите си. Кажи на баща си за случилото се, обясни му много подробно, и ако е мъж на място да отиде в книжарницата/магазинчето, и да му счупи главата от бой. А ако случайно Баща ти, и Майка ти, са разведени, кажи на Мама тя ще се погрижи.
Не знам, защо изобщо пускате подобни теми в Форума, разберете един път за винаги, тук никой няма да ви помогне! Вие сами трябва да знаете, какво да направите в такива ситуации. Имате Майки, имате Бащи, имате роднини, само те могат да ви помогнат в живота.
Това трябва да го знаете от обща култура, но вашата минава всички граници.
Tва кат оня дет целунал момиче след 5 месеца срещи и тя го осъдила lol Мен, ако дойде някой да ме бие, понеже съм се охилил на гажито му нема да мога да му отвърна от смях.
Добре де,сериозно,какво очаквате да направим във форума?Да си взема ябълката от бюрото,да я омагьосам и тя да отиде и да го халоса по главата ли??Да ти кажем да не се притесняваш-утре ако те пипне във входа,ще му кажеш да се маха,че хорицата в тийнпроблем са казали да не те пипа ли?И на всичкото отгоре с целия си акъл продължаваш да ходиш във въпросната книжарница.
Винаги има шанс и да е безобиден безживотник,обаче пак не му е работа да се закача с непълнолетни момичета.Говори с баща си да отиде и говори с него.Чак за полиция-той реално нищо не е направил,така че поне според мен е по-добре просто да го заплашите с нея,ако продължи.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Кво аз да си запазвам коментарите като пишете глупости lol Точно, че не става дума даже за гаджета. И като и подсвирква и и се усмихва кво? Може да каже на техните, ако има мерак, ма не е причина за бой това. Ако мислиш че е, искрено те съжалявам.
Да имам спомен и то мисля че беше направила подобна тема преди месеци, мисля че е време да кажеш на родителите си.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Като за начало,отиди до книжарницата и виж дали пак ще ти каже или ще направи някакъв жест.Ако да,говори ти с него и му кажи,че не ти е приятно да се закача с теб,защото разликата в годините ви е голяма (предполагам),пък и си имаш приятел.Не го заплашвай с нещо по-сериозно докато си сама,защото не го знаеш какъв е и дали няма да вземе да ти направи нещо.Ако продължи и след предупреждението си,говори с вашите,най-вече с баща си,той ще се погрижи.
Абе добре, че е форона, че да обсъждаме хорските проглеми.![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Тоя на колко години ти прилича да е?
Разкажи на вашите и вземете мерки,че не му знаеш акъла на този.Щом до кооперацията се е осмелил да дойде,значи има нещо в предвид.
Ми към 35-40 годишен ми изглежда.
Говорила съм с нашите много пъти. Просто ми казват, че си въобразявам. Страшна подкрепа. :X
Ако викнеш полиция силно се съмнявам, че ще ти обърнат внимание. В нашата държава е така - вземат се мерки след като се случи ''нещото'' . Така де, мисля, че само ще си изгубиш времето. Аз бих отишла във въпросната книжарница с някой по-мускулестприятел и тоя да се кротне малко...
тва че го възприемат като на шега говори доста лошо за родителите ти :Х аз ако бях на мястото на бащати отивам и ако не се разберем като хората чупа му главата па ако ще и невинен да е :Х
Ми не ходи там де. Една книжарница ли има на света?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()