.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Идиот!! :@

Идиот!! :@

Бях писала преди време подобна тема. Значи живея в една кооперация и в уличката точно до нея има една книжарница. В нея работи един мъж, който далеч не ми се струва нормален. В миналата тема бях писала, че постоянно ми подсвирква и един вид ме 'сваля'. Струва ми се педофил. Та както и да е. Днес се връщах от училище и гледам тоя излиза от книжарницата и отива до кооперацията ми. Много се уплаших и тъкмо минавам покрай него, за да стигна до входната врата и тоя леко ми се усмихна и се засмя противно. Знам, че не е кой знае какво, но искам да престане да ме притеснява. Наистина е отвратителен. Вече ми писна от него. Не знам какво да правя. И преди 2-3 дена отивам в книжарницата, да си купя лепило и тоя ми вика ' Охоо здравей, май пак се срещаме ' ама с един суупер странен глас. Наистина посъветвайте ме какво да правя. Ще откача! :@

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Разкажи на родителите си и викни полиция.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от ♠Joker♠ Виж мнението
    Съгласна!Трябва да вземеш някакви мерки!

Действай докато не е станало късно. :с

Супер фен Аватара на ccdesigns
    ЗВЪННИ НА 112 ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КАЖИ НА МАЙКА СИ И БАЩА СИ! КАК ТАКА ТОЗИ ЩЕ СМЕЕ ДА ТИ СЕ УСМИХВА ПФФФФФФФФФФ.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Мама,тати и хоп в книжарницата,да видим тогава, ще се хили или ще реве!?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен
    Тъка момиче, ще ти го обясня по простичко че, да ме разбереш. Съдя по това което си написала и прочетох, според мен си едно скромно момиче, съветвам те винаги да споделяш и говориш за всичко, със родителите си. Кажи на баща си за случилото се, обясни му много подробно, и ако е мъж на място да отиде в книжарницата/магазинчето, и да му счупи главата от бой. А ако случайно Баща ти, и Майка ти, са разведени, кажи на Мама тя ще се погрижи.
    Не знам, защо изобщо пускате подобни теми в Форума, разберете един път за винаги, тук никой няма да ви помогне! Вие сами трябва да знаете, какво да направите в такива ситуации. Имате Майки, имате Бащи, имате роднини, само те могат да ви помогнат в живота.
    Това трябва да го знаете от обща култура, но вашата минава всички граници.

Tва кат оня дет целунал момиче след 5 месеца срещи и тя го осъдила lol Мен, ако дойде някой да ме бие, понеже съм се охилил на гажито му нема да мога да му отвърна от смях.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Добре де,сериозно,какво очаквате да направим във форума?Да си взема ябълката от бюрото,да я омагьосам и тя да отиде и да го халоса по главата ли??Да ти кажем да не се притесняваш-утре ако те пипне във входа,ще му кажеш да се маха,че хорицата в тийнпроблем са казали да не те пипа ли?И на всичкото отгоре с целия си акъл продължаваш да ходиш във въпросната книжарница.
    Винаги има шанс и да е безобиден безживотник,обаче пак не му е работа да се закача с непълнолетни момичета.Говори с баща си да отиде и говори с него.Чак за полиция-той реално нищо не е направил,така че поне според мен е по-добре просто да го заплашите с нея,ако продължи.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Tва кат оня дет целунал момиче след 5 месеца срещи и тя го осъдила lol Мен, ако дойде някой да ме бие, понеже съм се охилил на гажито му нема да мога да му отвърна от смях.
    По добре ще изглеждаш ако си, спестяваш коментарите в темите.
    Тук не става дума за гаджета или, за връзка, става дума за едно момиче на 15 г.
    Запази си следващия коментар!

Кво аз да си запазвам коментарите като пишете глупости lol Точно, че не става дума даже за гаджета. И като и подсвирква и и се усмихва кво? Може да каже на техните, ако има мерак, ма не е причина за бой това. Ако мислиш че е, искрено те съжалявам.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Да имам спомен и то мисля че беше направила подобна тема преди месеци, мисля че е време да кажеш на родителите си.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен
    Град
    Earth...
    Като начало спри да ходиш в тази книжарница! Хем ходиш в неговата книжарница, хем се оплакваш...

Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    ако е мъж на място да отиде в книжарницата/магазинчето, и да му счупи главата от бой.[/B][/color].
    Гоооооооооооооооолем мъж ще е като налита на бой вместо да проведе 1 разговор...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Като начало спри да ходиш в тази книжарница! Хем ходиш в неговата книжарница, хем се оплакваш...

Гоооооооооооооооолем мъж ще е като налита на бой вместо да проведе 1 разговор...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Като за начало,отиди до книжарницата и виж дали пак ще ти каже или ще направи някакъв жест.Ако да,говори ти с него и му кажи,че не ти е приятно да се закача с теб,защото разликата в годините ви е голяма (предполагам),пък и си имаш приятел.Не го заплашвай с нещо по-сериозно докато си сама,защото не го знаеш какъв е и дали няма да вземе да ти направи нещо.Ако продължи и след предупреждението си,говори с вашите,най-вече с баща си,той ще се погрижи.

Абе добре, че е форона, че да обсъждаме хорските проглеми.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Тоя на колко години ти прилича да е?
    Разкажи на вашите и вземете мерки,че не му знаеш акъла на този.Щом до кооперацията се е осмелил да дойде,значи има нещо в предвид.

Ми към 35-40 годишен ми изглежда.
    Говорила съм с нашите много пъти. Просто ми казват, че си въобразявам. Страшна подкрепа. :X

Ако викнеш полиция силно се съмнявам, че ще ти обърнат внимание. В нашата държава е така - вземат се мерки след като се случи ''нещото'' . Така де, мисля, че само ще си изгубиш времето. Аз бих отишла във въпросната книжарница с някой по-мускулест приятел и тоя да се кротне малко...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Кажи на родителите си.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Кажи на родителите си.
    По-горе споменах, че съм им казвала, но те нищо. Възприемат го като шега.

Повече от фен Аватара на pepochko
    тва че го възприемат като на шега говори доста лошо за родителите ти :Х аз ако бях на мястото на бащати отивам и ако не се разберем като хората чупа му главата па ако ще и невинен да е :Х

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Police,Police and Police!

Голям фен

Здравейте момченца и момиченца.... как сте? Какво става в тази тема?

Цитирай Първоначално написано от miminka992 Виж мнението
    ....постоянно ми подсвирква и един вид ме 'сваля'. Струва ми се педофил.

Цитирай Първоначално написано от ♠Joker♠ Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от Game_Fan98 Виж мнението
    Police,Police and Police!

Последно редактирано от Doctor_Satan : 10-09-2012 на 20:49

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ми не ходи там де. Една книжарница ли има на света?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си