- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Идиот!! :@
Отиди с майка си да видим дали ще ти каже нещо![]()
следващия път като те "освирка" или нещо подобно му кажи "абе я, млъкни"
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ако тати има пушка просто му подшушни и квото ще да става![]()
![]()
Ако съдим по никнейма ти, който завършва на 992 и, ако си 92 година значи си на 20. Не можеш ли сама да се оправиш???? От форума никой няма да му каже да спре, а ти не си на 10, че да те е страх!
[QUOTE=miminka992;10416065]Бях писала преди време подобна тема. Значи живея в една кооперация и в уличката точно до нея има една книжарница. В нея работи един мъж, който далеч не ми се струва нормален. В миналата тема бях писала, че постоянно ми подсвирква и един вид ме 'сваля'. Струва ми се педофил. Та както и да е. Днес се връщах от училище и гледам тоя излиза от книжарницата и отива до кооперацията ми. Много се уплаших и тъкмо минавам покрай него, за да стигна до входната врата и тоя леко ми се усмихна и се засмя противно. Знам, че не е кой знае какво, но искам да престане да ме притеснява. Наистина е отвратителен. Вече ми писна от него. Не знам какво да правя.И преди 2-3 дена отивам в книжарницата, да си купя лепило и тоя ми вика ' Охоо здравей, май пак се срещаме ' ама с един суупер странен глас. Наистина посъветвайте ме какво да правя. Ще откача! :@[/QUКакто казаха кажи на родителите си и не му ходи в книжарницата че да не те завлече наватре в книжарницата и да си поиграе с теб
![]()
![]()
![]()
И аз имах подобен проблем, само че с един дърт папардак на около 60 год. Всеки ден като минавах покрай терасата му ония ми свиркаше и ми пращаше въздушни целувки. Един ден се ядосах казах му, че като извикам някой да му начука физиономията няма да е толкова весел, след което той не каза нищо! И така повече не го видях на терасата ^^
Повечето са спекани и се правят на интересни защото ги е досърбял дъртия суджук![]()