- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никой не ме разбира !!!
Здравейте !!!
Моля ви помогнете ми дайте ми съвет незнам какво да правя гаджето ми постоянно добавя момичета в фб има момичета в телефона си дори и снимки на момичета незнам какво да правя а уж ми обеща че повече няма да добавя други !!!
Защо прави така ;( ;( ;(
Ако има снимки на приятелки - какъв е проблема?! Но ако има снимки на непознати от ФБ е много тъпо. И ти обаче не си безгрешна - не може да му забраняваш да добавя когото и да било във ФБ! Оставяй го като ще се карате за простотии!
Ти не беше ли тая, която щеше да се самоубива?
Започвам да си мисля, че си някой трол.
Пускаш често теми, в които се оплакваш от някакъв муньо, всички ти казват да го зарежеш и ти спираш да следиш темата до следващата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ама още ли му търпиш лиготиите на твоя перко. И преди ти казах - ти си за бой. Докато смяташ че си жертва и нещата не зависят от теб - така ще е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всеки път щом пуснеш тема, съветите които ти даваме са едни и същи. И все още съм на мнение , че трябва да го зарежеш.
Или си трол или наистина много се мразиш, че да си го причиняваш това.
Уф, момиче.
С тия твои теми, ми дойде до гуша. Колкото теми пусна, толкова пъти повечето бяхме на мнение, че не е за теб. Ти щом продължаваш да си с него, ще свикнеш с всичко това.
Седнете и говорете! Обясни му, че не ти е приятно, но ако не иска да те разбере вече решението си е твое какво ще правиш с тази връзка. Не се тормози.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
кх, затова внимавайте с кой се хващате , щото после е много кофти като разбереш, че ходи и с още 3 примерно. Ако не те разбере и се сприятелява и с други непознати момичета- не става въпрос за приятелки- просто му бий шута ! Колкото и да е трудно. Той няма да се промени ( поне в близките няколко години)Казвам го от личен опит
^Това не е точно така,до хора е.
Мисля,че трябва да поговориш с него и да се изясните.Ако продължаваш така,ще го задушаваш с ревността си.Както има една поговорка "Ревността е изкуството да причиняваш на себе си по-голямо зло, отколкото на другите."-замисли се.
Последно редактирано от balu4ka : 09-20-2012 на 12:08
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)