.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Приятелство

Едно момче, с което ходих преди години, има надежди да сме заедно. Просто той е прекалено важен за мен като приятел, защото в момента имам нужда точно от това. Той е много добър човек и се държи супер с мен, след като го нараних. Как да му кажа, че искам да сме приятели без да го нараня. Съжалявам, ако има и друга такава тема. Просто ми трябва съвет.

Според мен не можеш да му кажеш, че искаш само приятелство без да го нараниш, ако той има чувства и надежди. Ти си го наранила, а сега искаш приятелството му.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оф.. как бих те напсувал ако бях на негово място....

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Според мен не можеш да му кажеш, че искаш само приятелство без да го нараниш, ако той има чувства и надежди. Ти си го наранила, а сега искаш приятелството му.
    +

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Оф.. как бих те напсувал ако бях на негово място....
    Да, но той не е такъв човек. Затова не искам пак да го нараня. Предишният път, когато бяхме заедно, аз не го обичах като гадже, а само като приятел. И му казах, че просто няма да се получи между нас. А в момента съм влюбена в друг, който е от същото училище. Просто дори и да тръгна с него само да е щастлив. Аз няма да се чувствам добре. Наречете ме егоистка, ако искате. Да искам да ми е приятел, защото е много добър и възпитан и не искам да го загубя само защото пак иска да сме заедно. Той не ми го е казал, че иска, но просто му личи. Дори моите приятелки го забелязаха. По фб ми пише, че съм станала много по-хубава и др неща. Не искам пак аз да се окажа лошата.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Направо ще те ударя вместо него...
    Няма да ти казвам нищо,просто се постави на негово място...Как би се чувствала?
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Каквото и да направиш, каквото и да кажеш - той ще си остане наранен, ако той има все още чувства и надежди. Така, че или му казваш по най - деликатния начин, или просто се държиш приятелски, без да даваш някакви надежди и да правиш намеци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си