.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Секс без презерватив, но и без да съм свършвал в нея - закъсняване на цикъл

Здравейте, с приятелката ми сме правили не веднъж секс без презерватив, но никога не сме се притеснявали защото сме били много внимателни, през повечето пъти сме ползвали. Последния път когато правихме без беше преди повече от 2 седмици вече. Свърших върху нея.
    В началото на септември тя повърна една вечер ей така от нищото, на другата сутрин рано - тест- ОТРИЦАТЕЛЕН. близо седмица и половина по-късно, на 16ти трябваше да и дойде, но закъснява. На 17ти направихме нов тест за бременност и пак е отрицателен. На 18 отидохме на гинеколог в добра клиника и докатора каза, че за сега няма нищо, предписа хапчета, които биха ускорили процеса за да и дойде, но вече 3ти ден ги пие и все още чакаме цикъла и. А съм сигурен, че презерватива е бил здрав когато сме го правили, както и че когато сме били без сме били внимателни.
    Мнение? Съвет? Какво мислите, но бъдете сериозни, моля ви, не бъдете деца и да почвате с простотийките!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    1во... колкото и да сте внимателни без каквито и да е контрацептиви има шанс за бебенце... недай си боже вземе та е в овулация и като нищо да има 'здрасти тате'

2ро... Начи на тест за бременност и на гинеколог не може да се вярва... вървете да се молите на Бог.. Сори, ама бива ли такива малоумни въпроси бе момко... щом теста е отрицателен и гинеколога нищо не е казал => няма бебе... закъсняването може да се дължи на 10000 други причини

Голям фен Аватара на I love Music
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    1во... колкото и да сте внимателни без каквито и да е контрацептиви има шанс за бебенце... недай си боже вземе та е в овулация и като нищо да има 'здрасти тате'

2ро... Начи на тест за бременност и на гинеколог не може да се вярва... вървете да се молите на Бог.. Сори, ама бива ли такива малоумни въпроси бе момко... щом теста е отрицателен и гинеколога нищо не е казал => няма бебе... закъсняването може да се дължи на 10000 други причини
    Лекарите правят аборти

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Да вземе да си пусне изследвания, не е нормално да повръща ей така от нищото(вероятно е имало причнина, ама знам ли).
    Нямам предвид кръвен тест за бременност, може да има здравословни проблеми!

Голям фен
    Бе може да е настинала виж кво шантиклер време е.Нищо и няма ама за да се успокоите идете на ходжа да ви гледа ,щом гинеколога и теста за вас не са фактор!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Бременност не е, но верно мжое да е настинала и затова да и закъснява. Успокойте се и двамата, и най-вече тя, щото и от напрежение и стрес закъснява.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    100% бременна кръстете го на мен обичам ви ^^
    ОДИН!!!

Закъснява с 4 дни доколкото разбирам...нищо не това

Успокойте се де, щом тестовете са отрицателни, щом е ходила на лекар... дишайте дълбоко, цикъла може да й закъснява от 100 неща.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Зависи какви хапчета пие,примерно някои се пият 5 дни и след 3,4 дни след спирането им цикълът идва.Има доста фактори,може да е от стрес,да се е разболяла и т.н.След като сте ходили на гинеколог и тестовете са били отрицателни се успокоете.Но винаги имай едно на ум и това да ви е за урок,винаги има някакъв минимален шанс да стане гаф,колкото и внимателен да си.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на nymphadora
    Закъснява й с 4 дни и вече се тъпче с хапчета,на доктор ходила,не знам си колко отрицателни теста направила..вие сте тотално побъркани.

Не е бременна според мен- вие в кой ден от цикъла й го правихте- в смисъл, че ако сте го правили преди 2 седмици , а сега е трябвало да й дойде- сте го правили в най-опасния момент- обаче от мен да го знаеш- няма начин да има признаци на бременност седмица преди да й дойде ( дори и да е бременна) , така, че това с повръщането е било от друго. И още нещо- невъзможно е тест за бременност да отчете резултат преди идването- трябва да има закъснение, или казано по-просто поне 2 седмици след акта. И трето- никой лекар не може да отчете бременност толкова рано! 10 дни след закъсненито - едва тогава може да става въпрос за гинеколог
    Последно редактирано от Charismatica : 09-20-2012 на 16:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си