Прочетох всичко внимателно. Говорих с нея. Питах я има ли нещо у мен което да я кара така да се държи тя каза, че е заради гаджето и което се било "дразнело". Каза ми също че на гаджето и и някакъв негов приятел с които бяхме в една компания нещо съм им направил лошо впечетлние (нещо от този сорт). Аз и казах че след тези постъпки да ме канят на плаж а после да ми казват не идвай просто те не ме интересуват а и да им пиша гаджето и не ми отговаряше тя ми каза, че сега пак нямало да ми отговори. Аз останах с впечетлението, че той е станал супер СПРЯЛ... Завърших разговора си с нея с думите че за мен е много важен човек и ценя мнението и и отговора беше "ем просто не мога да се виждам с теб но ако някакъв проблем или нещо важно съм насреща". И аз не знам какви изводи да си правя ама явно няма да се получи работата докато не скъсат... Нормално е като избира м-ду мен и него да избере него въпреки че винаги съм я подкрепял и съм бил винаги до нея в трудни моменти... Не знам да има много чести такива приятелства м-ду момче и момиче. Сега вие сте на ред. Явно няма да можем 3мата да говорим особено тя понеже приема нещата много навътре по принцип.