.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    И да както казах че е невъзможно да говорят тримата понеже няма смисъл няма да се разберат, както каза той ^ (imax) тя е избрала страната на гаджето си (нормално). Явно авторе ще трябва да изчакаш докато скъсат защото, като гледам нещата биха станли още по зле ако продължиш да правиш опити за разбирателство.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 09-20-2012 на 23:27
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    тя е избрала страната на гаджето си (нормално).

Че кое му е нормалното? Първото,което е - тя трябва да се постарае малко повече, според мен, те да се погодят. Второто - човек,когото наричаш "приятел", определено не е човек,когото разкарваш от живота си без причина...

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Явно авторе ще трябва да изчакаш докато скъсат

Така би постъпил,ако си й истински приятел. Но аз не бих гледала на приятелството по същия начин след това...
    Последно редактирано от Azoria : 09-21-2012 на 00:28
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Че кое му е нормалното? Първото,което е - тя трябва да се постарае малко повече, според мен, те да се погодят. Второто - човек,когото наричаш "приятел", определено не е човек,когото разкарваш от живота си без причина...
    Така би постъпил,ако си й истински приятел. Но аз не бих гледала на приятелството по същия начин след това...
    Първо всеки има различен поглед към нещата и да тъпо е че приятелката му (най-добрата и то) по този начин го реже(и той го знае ;|) но то се е видяло че трябва да изчака. Казвам че е нормално защото съм го забелязал при повечето хора.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си