- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво целите с това?
Ъхх баш нарочно си е... щом не е въпрос за 1 публикация, а повече има нещо гнило... Може би този човек не иска да останеш с лошо впечатление от него, но не иска другите да знаят, че общувате помежду си?! Поне аз така си го обяснявам.. може и да греша, разбира се. Аз на твое място ако забелязвам такива неща изобщо не бих се занимавала..
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Добре ще дада 2-3 примера за да стане по ясно за какво говоря.Веднъж забелязах че една съученичка ме е премахнала от приятелите си. Пратих и пак покана и ЛС, в което и писах че съм им я пратил,но ако иска може и да не я приема и не знам защо ме е премахнала. Тя каза че било без да иска и я прие. След това забелязах че пак ме е премахнала. Този път се направих че не съм забелязал. След известно време тя ми беше пратила покана за приятелство,която приех и от тогава не ме е махала.
Друг пример за две много близки приятелки.С едната сме се засичали няколко пъти и даже ми се струваше че ме харесва. С другата сме се виждали веднъж и дума не сме си казвали.Сега са в чужбина и двете за няколко месеца на първи етап. Та тази дето съм се виждал веднъж с нея ми прие поканата след известно чудене.Тя няма как да не знае за онова. Но забелязах че често като пиша коментари или не отговаря или изтрива публикацията.Завързахме разговор а ask.fm първо като анонимен и после като открит. Веднъж я питах защо го прави и ако не иска да пиша да ми каже на ЛС.Не ми отговори,но после освен че си оставяше всичко даже и ми отговаряше. Приятелката и пък отказва и отказва да ме добави, а веднъж като я питах наживо защо не иска каза че влизала много рядко,което не е така.Профила и е блокиран отвсякъде за достъп. Наскоро приятелката и беше постнала едно клипче с нея и двамата се разкоментирахме.Аз забелязах как постна нещо след моя коментар отправено към приятелката и след това го изтри,но споменах в тази публикация пред приятелката за онзи изтритият коментар. След малко се включи и тя на два пъти и даже ми отговори и ми хареса бъзикчйският коментар отправен към нея. Пък някои ги изкарват двете много палави. Това са само последните два примера.Иначе на много хора съм попадал дето те добавят, а когато им постнеш нещо все едно те няма или пък правят подобни истории.