.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на maximxxl

Повишителни изпити

някой знае ли до кога са сроковете за подаване на документи за повишителните изпити? искам да се явя по математика , физика ЗП и ЗИП за 9ти клас. трябват ми 6ци и по 3те, ама имам 5ци :\ 12 клас съм в момента, и много ме е яд , че не съм мислил на време..........и затова сега тряя да се явявам на тъпите изпити :Х BTW някой знае ли конспекта по физика ЗИП за 9 клас? подчертавам ЗИП!

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Не знам при теб как е,... но аз искам да отида на повишителен по психология и логика (9кл.) и днес тая ми вика, че ставало към края на годината, а точно кога- не знам

Попитай преподавателят, при който ще ти е изпита - и за датата, и за марериала, все пак всяко училище е по различен материал...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

говорих с физичката и тя не знае....някъде към края на годината, май иначе знаете ли дали мога да се явя и по 3те?

Класната ти би трябвало да знае кога са датите, ако не- да попита.
    Сигурно можеш да се явиш и по 3те, но нали се сещаш, че ако изкараш примерно 4 в дипломата се пише 4. (т.е това, което си изкарал на изпита.)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

мда, с това съм на ясно. благодаря ви. днес ще я питам ^^

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Помисли добре.
    Петиците не са никак зле, а имаш предвид, че е напълно възможно да изкараш тройки и четворки, и тогава ще се пишат тия оценки в дипломата.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    един съвет от мен
    не си вкарвай таралеж в гащите
    вчера господина по география ни разправя за няква мацка, явила се на повишителен, ама я скъсали,шото учителите мразят ученици, които им противоречат на оценяването един вид, дали й гадни задачи (по математика й бил повишителния) и 2 годинин не могла да си вземе 11 глас + ДЗИ
    така че ,недей се хвърля в дълбокото, за уни и аз ще съм като тебе- имам 4 по история в 10 клас , 6 в 11 и да се надяваме 6 в 12,пак средно ще ми е 5.33, а не 6.00, ама просто ще се постараеш повече на приемните изпити и толкова ((:
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ще помисля над съветите ви, благодаря виии (((:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си