- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- боя за коса
не мога да намеря точно това ,което искам. Искам черна боя с лилав оттенък , не син. Някакви предложения ?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Имаше май една на Палете. Търсила ли си в по-големите магазини?
Иначе може да има и в На тъмно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
златка ?? :Д амии не знам мисля , че ако ги смеся черното ще убие лилавото. иначе аз в момента гледам каталозите в интернет по магазините не съм търсила още.палете гледах ,ама май предпочитам безамонячна като за начало да видя какво ще ми се получи на главата:Д
не съм забелязала,даже сега и гледам снимки,но честно нищо лилаво не виждам. даа, знам ,че безамонячната пада бързо, но на мен това ми трябва в момента![]()
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
И аз съм чувала,че Златка смесва лилава и черна боя(Всъщност тя сама си го каза във Вип Брадър)Палете Делукс мисля,че имат такива цветове,но щом предпочиташ боя без амоняк,защо не смесиш виолетово и черно Палетте Калър енд Глос
може би ще пробвам , дано уцеля съотношенията :Д
Амии..ако ти е дълга косата сложи 1 виолетова и 1 черна боя.И постни снимка на резултата после ;д
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...QEwAA&dur=1760
Тази става с лилави оттенъци прочетох в друг форум
^да и аз я загледах неямерсии многоо
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
АКо намериш такава, която дава задоволителен резултат (т.е. да не падне оттенъкът на второто къпане), споделиИ аз преди си търсих, но безуспешно.. Иии да, черното убива лилавото, както и всеки друг цвят хах
![]()
нее , не съм още. може и да се обезветявам още не съм избрала светла или лилавия оттенък![]()