- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята Любовна История.
Запознахме се преди 5 години.Още от тогава чувствата й са "повече от приятелски",но аз .. за мен всичко беше просто игра.Тя ме обичаше,правеше всичко за мен,но аз обръщах повече внимание на приятелките й отколкото на самата нея.И така се минаха няколко години.Години на напразните надежди и безсмислени обещания,но изведнъж нещо се промени.Изведнъж,може би неусетно се бяхме сближили толкова много,че не можехме един без друг.Имах чувството,че я познавам от цяла вечност.И точно тогава .. когато чувствата ми бяха истински и най-накрая можех да й кажа какво изпитвам,тя ме отряза.По същия начин,по който аз го направих.Може би беше само за да ми го върне,а може би наистина това беше края..Болеше..Болеше всеки път,щом я видех,но така и нямах смелостта да и го призная.И така до това лято.Започнахме да излизаме,отново същата компания,а с нея бяхме като непознати,макар и знаейки всичко един за друг.Не знам как но намерих смелост да и кажа,че сгреших и,че наистина съжалявам за всичко..Мина се малко време,вече сдобрени.Започнахме отново да си пишем,наваксвахме изгубеното време,а аз се влюбвах все повече и повече..Една вечер стана така,че останахме насаме.Тя трябваше да тръгва,а аз я изпратих..Прибра се..Тръгнах си..Но на ъгъла осъзнах,че точно сега е времето за първата ни целувка.Обадих и се.Излезе...Един от най-хубавите мигове в живота ми..С всеки изминал ден се чувствахме все по-близки,но проблема и при двама ни е,че твърде много обръщаме внимание на мнението на другите и за това решихме да се виждаме тайно.Обикновено излизах след полунощ,незабелязан и отивах до тях само за да получи целувка за лека нощ.И в началото на Септември и предложих.Най-накрая можехме да сме щастливи.Известно време не се виждахме,но когато можехме излизахме само двамата.Чувствах се страхотно в компанията и.Понякога си говорехме страшни глупости,но факта,че сме заедно ни правеше още по-щастливи..И сега почнахме даскало..Аз съм първа,тя втора смяна,и няма как да се виждаме,освен вечер,но за малко..Страх ме е от раздяла..Само от мисълта за такава..Зная,че нито аз нито тя не бихме развалили всичко,но все пак ме е страх.Толкова много я обичам,че не мога да си представя какво ще е без нея,без да я чувствам в прегръдките си,без да усещам любовта и..
П.С. : Надявам се да получа няколко коментара,поне да знам,че с някой съм го споделил.Ще се радвам да чуя мнението ви за Моята Любовна История..
Та какво се притесняваш бе момко?Ти описа,че се обичате безкрайно много,а и се виждате,значи няма раздяла.Напиши ми на колко години сте!
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Аз съм на 16,а тя на 15![]()
Ако се обичахте толкова,колкото твърдите нямаше да ви пука за хорското мнение!
Според мен,това е твърде детинско,ако искате винаги може да намерите време,за да се видите.Отивай за да я видиш щом приключва втората и смяна,имате събота и неделя.Ако държите един на друг ,не вярвам това да е причина за раздяла.Любовта е нещо в което трябва да правиш компромис ,и нещо за което двамата трябва да се борите...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
От всичко написано,изглежда,че наистина се обичате,защото така както описа всичко,това наистина е любов. И ако наистина е така,няма за какво и няма от какво да се страхуваш!!! Това,че сте в различни смени,не променя нищо.Малко е кофти,но за една истинска любов това е нищо.За това,не се притеснявай.Радвайте се на всеки един миг заедно,оценявайте го,обичайте се!![]()
Дишай спокойно.
Радвай й се. Сам каза, че се обичате и всичко е наред, защо се тормозиш с тия глупости в момента, не ми е ясно?
Защото може би винаги искам всичко да бъде абсолютно перфектно.А и исках да го споделя и да получа мненията ви.
Абе човек, чуваш ли се? Айде сега края на света, че сте различни смени. Ми като пораснете как ще е? Като сте на работа или на различни лекции и упражнения в университета? Приятеля ми е с 8-часов работен ден, а аз съм и на работа, и на университет. Направи си сметка колко често се виждаме, особено от 1 октомври нататък. Вечер по за час-2 максимум и събота, и неделя. Пък нямаме намерение да се разделяме.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Какъв ви е проблема с хората, че аз не разбрах...? Защо се "криете" ?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Спрете да се криете и се уговорете кога ще се виждате, за да няма после недоразумения.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Историята ти е много хубава, затова не виждам какво те тревожи. Не бива да се влияете от хорското мнение. Все някой винаги ще е недоволен, но в крайна сметка не живеете за тях, а за вас, затова да не ви пука. А относно вижданията ви, винаги може да се виждате, човек иска ли нещо, винаги ще намери начин и време, а и имате и уикенда на разположение, така че обичайте си се и бъдете щастливи, сега ви е времето!!! Хайде, цунки и успех!!! :*![]()