.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Объркана

Фен Аватара на Coke
    Град
    София

Объркана

Здравейте.Не знам дали има такава тема назад из страниците,аз поне не намерих,ако има съжалявам,че се повтаря.Сега към проблема-тази вечер с приятеля ми правихме секс и когато свърши усетих,че под мен е малко мокро.Попитах го дали презерватива не е скъсан,каза че не е,а е от мен(т.е. че съм се увлажнила доста) и от него вероятно,за мен ясно,а за него ми обясни,че презервативът му бил широк и понякога изтича отгоре.И не се случвало за първи път,но изтичало отвън,нямало страшно(досега не е имало проблем).Само че на мен хич не ми е спокойно.За първи път ми се случва подобно нещо и искам да ви попитам,според вас има ли шанс да е станал гаф? Мерси предварително за отговорите.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Тоя път протекъл ли е презерватива? И следващият път му кажи да си взема по-малък размер презервативи.
    Ти в овулация ли си? Или близко до нея?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Едва ли от горната част като протече ще попадне чак вътре.. Но все пак, следи си овулацията... и си направете едно тестче, да ти е мирна главата .. мисля че 14 дни след акта

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    добре бе, само според мен ли като му е голям презерватива, е по-вероятно просто да му е голям и да се 'мърда', а не да му 'лепва' точно , и не да изтича отстрани,отгоре и от не знам си къде още?!

авторке, няма нищо, от тебе е било..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Доколкото разбрах,да. За по-малкия размер знаем,но Durex 52 все няма...За овулацията,последно ми дойде на 06.09,така че би трябвало да е горе-долу сега (по това което зчислих) и това ме притеснява..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Идете в по-голям магазин от сорта на Пикадили, Била и тн. Или някоя аптека от големите вериги ( Санита, Марешки и тн. ). Ако толкова не намирате 52ри, вземете 53.
    Иначе щом си била в овулация най-добре 14 дни след акта тест за бременност, но не мисля, че си забременяла Не се забременява толкова лесно, и скорост и трябва на спермата.

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Благодаря на всички.Надявам се да няма нищо,но все пак утре мисля да се чуя с гинеколожката.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    добре бе, само според мен ли като му е голям презерватива, е по-вероятно просто да му е голям и да се 'мърда', а не да му 'лепва' точно , и не да изтича отстрани,отгоре и от не знам си къде още?!

авторке, няма нищо, от тебе е било..
    Мии не и аз си мисля, че ако му е голям кондома, няма да изтича отгоре, а презерватива ще започне да се свлича?! Освен ако не му е къс и по-тесен, иначе малко странно ми звучи - все пак като свърши едва ли стой дълго "вътре", че да протича отгоре...
    Авторке, нищо ти няма. Било е от теб. Получава се, ако си била много възбудена - нищо странно не е, стига да започнеш да разпознаваш тялото си и неговите действия, за да не се чудиш кое е от теб, кое е от него!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Хлабавият презерватив се изхлузва. Помислете дали не е останал в теб по-продължително време след като е свършил. Тогава могат да станат белите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си