- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Объркана
Здравейте.Не знам дали има такава тема назад из страниците,аз поне не намерих,ако има съжалявам,че се повтаря.Сега към проблема-тази вечер с приятеля ми правихме секс и когато свърши усетих,че под мен е малко мокро.Попитах го дали презерватива не е скъсан,каза че не е,а е от мен(т.е. че съм се увлажнила доста) и от него вероятно,за мен ясно,а за него ми обясни,че презервативът му бил широк и понякога изтича отгоре.И не се случвало за първи път,но изтичало отвън,нямало страшно(досега не е имало проблем).Само че на мен хич не ми е спокойно.За първи път ми се случва подобно нещо и искам да ви попитам,според вас има ли шанс да е станал гаф? Мерси предварително за отговорите.
Тоя път протекъл ли е презерватива? И следващият път му кажи да си взема по-малък размер презервативи.
Ти в овулация ли си? Или близко до нея?
Едва ли от горната част като протече ще попадне чак вътре.. Но все пак, следи си овулацията... и си направете едно тестче, да ти е мирна главата .. мисля че 14 дни след акта
Доколкото разбрах,да. За по-малкия размер знаем,но Durex 52 все няма...За овулацията,последно ми дойде на 06.09,така че би трябвало да е горе-долу сега (по това което зчислих) и това ме притеснява..
Идете в по-голям магазин от сорта на Пикадили, Била и тн. Или някоя аптека от големите вериги ( Санита, Марешки и тн. ). Ако толкова не намирате 52ри, вземете 53.
Иначе щом си била в овулация най-добре 14 дни след акта тест за бременност, но не мисля, че си забременялаНе се забременява толкова лесно, и скорост и трябва на спермата.
Благодаря на всички.Надявам се да няма нищо,но все пак утре мисля да се чуя с гинеколожката.
Мии не и аз си мисля, че ако му е голям кондома, няма да изтича отгоре, а презерватива ще започне да се свлича?! Освен ако не му е къс и по-тесен, иначе малко странно ми звучи - все пак като свърши едва ли стой дълго "вътре", че да протича отгоре...
Авторке, нищо ти няма. Било е от теб. Получава се, ако си била много възбудена - нищо странно не е, стига да започнеш да разпознаваш тялото си и неговите действия, за да не се чудиш кое е от теб, кое е от него!
Хлабавият презерватив се изхлузва. Помислете дали не е останал в теб по-продължително време след като е свършил. Тогава могат да станат белите.