Всичко започна преди 3 години когато ме запознаха с нея с цел да станем гаджета (аз не съм желал). Паснахме си супер обаче аз не исках да тръгвам с нея защото имаше друго момиче което харесвах. За тези 3 години се превърна в най-добрата ми приятелка от другия пол. Спортувахме заедно излизахме докато не я запознаха с едно момче с което тя веднага тръгна. (не е такава която тръгва с всеки втори имала е 2-3 гаджета а тя е на 16) Отидохме веднъж на плаж и се оказа че приятеля и ми е съученик от старото училище. Аз много се зарадвах защото той беше свястно момче. Всичко добре бяхме на плаж цял ден и веднъж влязох само с нея защото той искаше да играе на плажа с останалите. И след връщането ми от плажа всичко се промени. Бях едва ли не игнориран от почти всички в групичката които му бяха по-добри приятели на него. А приятелката ми ми каза че той ревнувал и за това ме игнорират всички (настроил ги с-щу мен) Само един от групичката продължи да комуникира с мен и да си излиза. Разказах му всичко вникна в ситуацията и според него това е проблем на неопитния във връзките. Говори с момчето да го убеди че аз не съм искал да го карам да ревнува, но въпреки това той продължава да не ми отговаря да ме отбягва... Поканиха ме пак на плаж при което малко преди да тръгна ми звъннаха да ми кажат че той се саднал че ще идвам и такива. Многократно му писах че нямам никакви чувства към най-добрата си приятелка но отговор няма. Лошото е че напоследък забелязвам едно отчуждаване от най-добрата ми приятелка заради него да не се виждаме да не ми пише и ми е много болно.
Изчерпах се вече от идеи и просто не знам какво да правя наистина. Ще Ви помоля за съвет и също така да няма коментари от рода на " значи въобще не ти е приятелка заради постъпките си и така".