.
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Threaded View

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от amadeuskb Виж мнението
    Надявам се да сте прави ,дано по-бързо я забравя,но 4 год така ли се забравят ...
    Сутринта станах рано (по принцип мога до 11-12 да спя) станах 7-8 гледах тавана и тя ми звънна ,по повод смс-а ми за кафе и съм като дроб.Днес имам малко работа,но после какво ще правя като се прибера главата ми не го побира :X
    ДАНО,ДАНО ПО-БЪРЗО ДА Я ЗАБРАВЯ !!!
    Така се забравят. Периода няма значение. 6 годишна връзка почти не я отразих като приключена. 1 година връзка - още не мога да я забравя. 1 година по-късно. Кажи ѝ, че уважаваш решението ѝ да не си част от живота ѝ. Кажи ѝ, че имаш нужда да я преживееш и забравиш. Кажи ѝ, че не можеш да си ѝ приятел в момента. Помоли я да не те търси и ѝ кажи, че ти ще я потърсиш, когато си готов. Ако си готов някога. И с това приключи. И наистина не я търси, а продължи напред. Започни да се лекуваш. Не чакай ефект от това, което си казал, въпреки, че ефект най-вероятно ще има.

Отделяй време да тъгуваш, защото няма човек, който да си каже "това не се е случило" и просто да го забрави. Колкото повече го подтискаш, толкова по-трудно ще ти е да продължиш, а когато излезе пак на яве - ще те върне в началото, независимо колко време е минало.

Снимките не ги трий. Просто ги махни от погледа си и не ги търси.

Цитирай Първоначално написано от ProjectAlice Виж мнението
    Затвориш ли се в себе си, нещата няма да станат никак розови, даже ще се влошат
    Всеки човек има време да прежали връзката и да преживее раздялата. През последните 2 месеца, той е живял с надеждата, че във всеки един момент, тя може да се свърже с него и да поиска да се съберат. Тълкувал е всяка дума от съобщенията и всяко едно нейно действие. Дори е намирал значение в неща, които не съдържат такова. Едва тогава, когато е разбрал, че тя е с друг, е започнал да осъзнава какво се случва реално.

Трябва му време да си потъжи. После ще излиза и ще се запознава.

За сега: ден за ден.

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Каквото било било. Съчувствам ти за станалото. Да, ти имаш вина и тя също. Но в момента страдаш ти, а тя си прави кефа. Върши ежедневните си дейности, опитвай се да се забавляваш, излизай със старите си приятели. Не знам какво друго да те посъветвам. Не съм била в твоето положение. Изчакай малко преди да се пуснеш в нова връзка, но в никакъв случай не се връщай към стара, дори да дойде да ти плаче на рамото, защото тя си е пропиляла възможностите. Малко или много това си е предателство - начина по който тя е постъпила с теб. Не е лесно, но ще се справиш. Не сте били един за друг. Някой ден ще срещнеш жената на живота си и тогава ще разбереш защо тя не е била правилната за теб.
    Не се измъчвай - както е казал народа всяко зло за добро! Кураж, радвай се на живота!
    След като не си била в неговото положение, няма как да знаеш какво му е. Това, което си написала е безкрайно лесно да се каже, но попаднеш ли в неговата ситуация, ще си готова да загърбиш всичките си принципи и убеждения, за да върнеш времето назад с 1 месец, когато си била с него. Вярвай ми. И се моли да не се окажеш в такава ситуация, защото в тази ситуация, човек губи представа за реалността, вдига отсрещния човек на пиедестал и не вижда нищо и никой друг. Доста приятелки са ми плакали на рамото, като преди това са ми обяснявали как такова поведение е ненормално. На повечето хора им стига до главата това положение и повечето реагират по един и същи начин - емоционален срив.
    Последно редактирано от Godzilla : 09-20-2012 на 10:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си