- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ето и моята история
Така се забравят. Периода няма значение. 6 годишна връзка почти не я отразих като приключена. 1 година връзка - още не мога да я забравя. 1 година по-късно. Кажи ѝ, че уважаваш решението ѝ да не си част от живота ѝ. Кажи ѝ, че имаш нужда да я преживееш и забравиш. Кажи ѝ, че не можеш да си ѝ приятел в момента. Помоли я да не те търси и ѝ кажи, че ти ще я потърсиш, когато си готов. Ако си готов някога. И с това приключи. И наистина не я търси, а продължи напред. Започни да се лекуваш. Не чакай ефект от това, което си казал, въпреки, че ефект най-вероятно ще има.
Отделяй време да тъгуваш, защото няма човек, който да си каже "това не се е случило" и просто да го забрави. Колкото повече го подтискаш, толкова по-трудно ще ти е да продължиш, а когато излезе пак на яве - ще те върне в началото, независимо колко време е минало.
Снимките не ги трий. Просто ги махни от погледа си и не ги търси.
Всеки човек има време да прежали връзката и да преживее раздялата. През последните 2 месеца, той е живял с надеждата, че във всеки един момент, тя може да се свърже с него и да поиска да се съберат. Тълкувал е всяка дума от съобщенията и всяко едно нейно действие. Дори е намирал значение в неща, които не съдържат такова. Едва тогава, когато е разбрал, че тя е с друг, е започнал да осъзнава какво се случва реално.
Трябва му време да си потъжи. После ще излиза и ще се запознава.
За сега: ден за ден.
След като не си била в неговото положение, няма как да знаеш какво му е. Това, което си написала е безкрайно лесно да се каже, но попаднеш ли в неговата ситуация, ще си готова да загърбиш всичките си принципи и убеждения, за да върнеш времето назад с 1 месец, когато си била с него. Вярвай ми. И се моли да не се окажеш в такава ситуация, защото в тази ситуация, човек губи представа за реалността, вдига отсрещния човек на пиедестал и не вижда нищо и никой друг. Доста приятелки са ми плакали на рамото, като преди това са ми обяснявали как такова поведение е ненормално. На повечето хора им стига до главата това положение и повечето реагират по един и същи начин - емоционален срив.
Последно редактирано от Godzilla : 09-20-2012 на 10:33