- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да убедя родителите ми да ми купят морско свинче?
Кажи им, че ще се грижиш за животното
Слушай тях-зарежи животното
нзз
Покажи им колко е сладко
Абсолютно същата работа съм като теб. Молих ги сигурно 5-6 месеца, докато ми купят морско свинче. Накрая майка ми се съгласи, но баща ми не. След още няколко месеца баща ми замина за чужбина и си взех свинче като подарък за Коледа. Наистина не иска кой знае колко грижи. И аз съм 7-ми клас и ми беше притеснено как ще се грижа, тъй като съм твърде заета, но наистина не иска чак толкова големи грижи. Давам му краставичка, ябълка, моркови, зеле, суха храна, хляб.И майка ми казва, че уж било мишка, но няма НИЩО общо. Много милички животни са. Като си идвам от училище се качва на клетката и започва да я гризе (тоест иска да го нахраня). Абе супер са си. Просто им мрънкай достатъчно дълго време (като мен) и най-вероятно ще ти купят.
![]()
Това, което ми отговориха Charismatica и miminka992 , го казах на родителите си. Мама каза, че ще се съгласи, ако тати се съгласи. После отидох на мрънкам на тати. Той каза, че ще си помисли-което в повечето случаи значи ДА. Току-що вечеряхме и аз като се нахраних станах от масата и си отидох в стаята-не си мислете, че наистина си отидох в стаята. Залепих ухо на вратата и чух. Ще имам морско свинче до 20 дни. АААААААААААААААААА - ще полудея от радостт. Благодаря ви, без вас нямаше да се справя, защото нямаше да знам какво да кажа. Благодаря, приятели! С поздрави, Ади.