.

Виж резултатите на анкетата: Как да убедя мама и татко за морско свинче?

Гласували
11. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Кажи им, че ще се грижиш за животното

7 63,64%
  • Слушай тях-зарежи животното

1 9,09%
  • нзз

3 27,27%
  • Покажи им колко е сладко

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Абсолютно същата работа съм като теб. Молих ги сигурно 5-6 месеца, докато ми купят морско свинче. Накрая майка ми се съгласи, но баща ми не. След още няколко месеца баща ми замина за чужбина и си взех свинче като подарък за Коледа. Наистина не иска кой знае колко грижи. И аз съм 7-ми клас и ми беше притеснено как ще се грижа, тъй като съм твърде заета, но наистина не иска чак толкова големи грижи. Давам му краставичка, ябълка, моркови, зеле, суха храна, хляб. И майка ми казва, че уж било мишка, но няма НИЩО общо. Много милички животни са. Като си идвам от училище се качва на клетката и започва да я гризе (тоест иска да го нахраня). Абе супер са си. Просто им мрънкай достатъчно дълго време (като мен) и най-вероятно ще ти купят.

Това, което ми отговориха Charismatica и miminka992 , го казах на родителите си. Мама каза, че ще се съгласи, ако тати се съгласи. После отидох на мрънкам на тати. Той каза, че ще си помисли-което в повечето случаи значи ДА. Току-що вечеряхме и аз като се нахраних станах от масата и си отидох в стаята-не си мислете, че наистина си отидох в стаята. Залепих ухо на вратата и чух. Ще имам морско свинче до 20 дни. АААААААААААААААААА - ще полудея от радостт. Благодаря ви, без вас нямаше да се справя, защото нямаше да знам какво да кажа. Благодаря, приятели! С поздрави, Ади.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си