.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...

Ето и моята история

Ще гледам да е кратко да не изпадам много в подробности ,но просто имам нужда да споделя.
    На 20 съм ,а тя на 21 ходиме близо 4 години ... в поседните месеци нещата станаха по-кофти.Много се карахме (и преди много се карахме) и в един ден рещихме да се разделиме и преди сме се разделяли,но пак сме тръгвали.Вече 2 месеца и половина сме разделени ,но се чувахме по тела и преди няколко дни по тела ми каза,че си има друг ... просто все едно потънах в земята + това от 2 месеца ходели направо като гръмнах застанах.От като ми го каза не мога да си намеря място.Целия живто ми беше свързан с нея и аз съм правил грешки (никога не съм изневерлявал или излизал с момиче).И двамата имахме вина,но все си мислех ,че ще се оправиме.Когато ходехме не се виждахме много често (моя грешка) уча,работя и с бизнес се занимавах и просто времето беше оскъдно ,а и понякога исках да си имам ден само за себе си да правя нещата ,които обичам примерно на компа да седя.Още когато тръгнахме след няколко месеца имаше нещо като ултиматум ... или аз или приятелите ти и аз избрах нея.Преди това всеки ден излизах умирах си за това да се видя с фр-та, а сега когато ми звънкат да излизаме (доста често) не искам да излизам просто не искам само за нея мисля.Принципно съм силен човек поне така мисля,а сега всяка сутрин като стана за работа съм като парцал ,като се прибера рева като дете.Сега съм почивка и съм размазан не искам да правя нещата,които обичам.На работа съм като неадекватен само за нея мисля.Само чаках да ми звънне дори за 30 сец - 1 мин да се чуеме и ми разказваше за него пак ми олекваше ,че се чуваме.Много ме боли , чувствам се като сдъфкан и изплют.Не мога да погледна друго момиче има едно момиче в работа,която явно има някакви симпаатии, когато нещо правя веднага идва при мене ,когато ходя да пуша и тя е с мене без да съм и казвал и си говориме,но не мога да мисля за друго.Всеки ден след работа си казвам прибирам се и ще изтрия всички снимка и от компа и спомени тъкмо тръгвам и когато е зададен въпроса "Да или Не" избирам не нямам сили ... напих се само и само за да ги изтрия и тогава не можах .Целият ми живот беше за нея махах приятелите си, карах се с родители абсолютно всички спомени са ми със нея.Не мога да повярвам ,че това се случи и 2 месеца съм бил лъган ,дори като не ходехме.Когато званях никога нямаше време да говори и се държеше супер ама супер гадно и арогантно.Вече няма да се чувам с нея ,не искам да има проблеми с новия,защотот на никои няма да му бъде приятно приятелката му да поддържа връзка с бившия.Не мога да си намеря място .Никога не съм се чувствал така.Както казах мисля ,че съм силен човек ,но това ми съсипа психиката ,никога не съм ревал и сдухвал така.Сега незнам какво ще правя как ще продължа живота си ... не искам да излизам и да праввя нещата,които обичам.Само за нея си мисля.Предложих и да се видим на кафе като приятели и дирекно си ме отряза,което е приемливо ,но докато си мислех вечерта как ще излезем на кафе имаше една готина тръпка чувствах се много добре,а сега ... парцал.
    Както казах и аз не бях супер гадже ,но и тя ... често имаше скандали.
    В момента съм готов да направя всичко ,ама наистина всичко пак да е до мен,но това е "Мисия невъзможна"
    Денят ми протична ставане за работа , отиване и цял ден сдухване.Прибирам се пускам си музика,но всяка песен,която чуя е свързана с нея и пак старата песен рев и яко сдухване.
    Темата беше повлияна ,защото сутринта се чухме по повод кафето,което писах и пак ми говори там и за него и други неща и пак не знаех къде съм от рев.Виновен съм ... какво да правя с нея няма как да бъда повече ,но как да си продължа вижота ,когато приятелите ми са разбирали ,че сме скъсали са ме търсели (ей това са приятели,дори ,когато ги отрязах от всякъде) ,но не мога да излизам навсякъде си мисля за нея,че сме ходили по тези места заедно,а сега съм сам.Както казах не искам да правя нещата ,които ми харесвата (да стоя на комповете,да карам колата,мотора).
    Благодаря на всичко,които прочетоха темата ... имах нужда да споделя.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Раздялата очевидно те е съсипала... но не можеш да се отказваш от живота си. Излизай с приятелите си, разсейвай се и поне за няколко кратки момента няма да си толкова тъжен. Постепенно ще ти минава...все пак каквото и да говорят - времето лекува. Тя е продължила ,няма да е лошо и ти да направиш същото - не веднага ,ако не си готов, но колкото по-бързо толкова по-добре.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Фен
    Град
    Plovdiv
    Раздялата е съсипваща, независимо колко време сте били заедно. Нараненото его, нарушената рутина. Където погледнеш, виждаш нея. Каквото и да стане, виждаш нея и си мислиш как би реагирала тя. Започваш да я виждаш в неща, които нямат абсолютно никаква връзка с нея. Ни най-малка. Така ще е. Поне 1-2 седмици ще е така. Трябва просто да живееш ден за ден в тоя момент и ще отмине малко по малко.

Като за начало обаче:

1. Престани да комуникираш с нея. Покажи ѝ, че след като е направила избор, ще трябва да си носи последствията. Така само я улесняваш, а тя не го заслужава след като те е оставила. И това ти го казвам напълно сериозно. МНОГО ВАЖНО! Дори да искаш да си я върнеш, това е задължителна стъпка.
    2. Престани да искаш да се видиш с нея, щом тя не иска. Няма смисъл. Дори да иска, направи го само веднъж като един вид "финал". Само галиш нейното его и сриваш своето. Знам, че искаш да го направиш и си готов да направиш немислими неща, за да чуеш гласа ѝ. Недей.

Разбери, че каквото и да правиш, няма да промениш решението ѝ. Не и сега. Тя се е предразположила през тия 2 месеца. Ти си ѝ бил "възглавницата" на която да падне, когато новата връзка не тръгне. Много подло от нейна страна, но повечето хора са така.

На нея също ѝ липсва връзката, но и новата ѝ е интересна. Лошото е, че ти си запълнил празнотата от новата с постоянните чувания и обяснения. Затова си е позволила това арогантно поведение. Защото е била силна.

Преживях същото, че дори и по-лошо от това, което описваш, преди година. Знам какво чувстваш и знам как да те посъветвам, защото сега мога да погледна назад и да си дам сметка какво се е случило и къде съм сгрешил. На мен обаче, нямаше кой да ми го каже.

Повече от фен
    Град
    Надявам се да сте прави ,дано по-бързо я забравя,но 4 год така ли се забравят ...
    Сутринта станах рано (по принцип мога до 11-12 да спя) станах 7-8 гледах тавана и тя ми звънна ,по повод смс-а ми за кафе и съм като дроб.Днес имам малко работа,но после какво ще правя като се прибера главата ми не го побира :X
    ДАНО,ДАНО ПО-БЪРЗО ДА Я ЗАБРАВЯ !!!

Godzilla е прав, трябва да се отърсиш от всичко. Не мисля, че вече има "вас", не се засягай, но нещата мисля, че са изчерпани. Не си и помисляй да се връщаш назад, камо ли да й се молиш, да плачеш и т.н. Едно ще ти кажа: Любов с любов се забравя!!! Казвам ти го от личен опит, затова започни да излизаш с приятелите си, общувай с колегите си, дори и с това момиче, но естествено не се хвърляй на първата срещната като удавник за сламка. Това, че те е накарала да избираш между приятелите ти и нея, трябва само да ти говори за човек егоист. Трий всичко: снимки, спри с тъжните песни, излизай на други места, запознай се с др хора. Животът е пред теб, щом тя е избрала ти да не бъдеш част от нейния, не виждам защо се унижаваш. Че ще те търси тя, както каза Godzilla, за да си гали егото, така ще е, но трябва да й резнеш крилцата, иначе ще продължиш с крокодилските сълзи и сдухването. Стегни се и горе главата!!! Цунки и успех!!!

Цитирай Първоначално написано от amadeuskb Виж мнението
    Надявам се да сте прави ,дано по-бързо я забравя,но 4 год така ли се забравят ...
    Сутринта станах рано (по принцип мога до 11-12 да спя) станах 7-8 гледах тавана и тя ми звънна ,по повод смс-а ми за кафе и съм като дроб.Днес имам малко работа,но после какво ще правя като се прибера главата ми не го побира :X
    Излез навън с приятели, как какво?! Гледай някой филм, нещо такова, нека днес да ти е от тези дни, които си искал за себе си.

Щом сте били заедно 4 години и сега ти разправя за новия си , явно това момиче не те уважава ,а още по-малко обича.Тя трябва да е напълно наясно как ще ти се отрази.Иначе незнам ти какво си правил през тези 4 години , нито пък тя , но сега имаш време да правиш нещата които преди са те правили щастливи.Да , сигурно не си в такова настроение сега , но се напъни , веднъж излез дори и да е насила , изкарай седмица - две и нещата ще потръгнат нагоре обеден съм.Навикът ти да живееш за нея е придобит ,а не вроден , тъй че ще отвикнеш.Песните няма да ти правят впечатлене , снимките няма да те жегват - ще видиш.Дай си време и мисли доколкото се може по-позитивно.Успех

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ProjectAlice Виж мнението
    Излез навън с приятели, как какво?! Гледай някой филм, нещо такова, нека днес да ти е от тези дни, които си искал за себе си.
    Вече даже не искам да имам дни за себе си нищо не ми се прави , но мисля да те послушам да пия с някое приятелче кафе.
    Seeker93:
    Много ми хареса това "Навикът ти да живееш за нея е придобит ,а не вроден , тъй че ще отвикнеш"
    Когато пуснах темата ми стана някак по-добре малко,но все пак.

Вече даже не искам да имам дни за себе си нищо не ми се прави , но мисля да те послушам да пия с някое приятелче кафе.
    Seeker93:
    Много ми хареса това "Навикът ти да живееш за нея е придобит ,а не вроден , тъй че ще отвикнеш"
    Когато пуснах темата ми стана някак по-добре малко,но все пак.
    Ще ме слушаш разбира се Шегата настрана, но така се започва. Затвориш ли се в себе си, нещата няма да станат никак розови, даже ще се влошат, затова живей си живота и се абстрахирай от станалото. Всяко зло за добро са казали хората, със сигурност и при теб е така, така че кафето те чака днес!!!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Каквото било било. Съчувствам ти за станалото. Да, ти имаш вина и тя също. Но в момента страдаш ти, а тя си прави кефа. Върши ежедневните си дейности, опитвай се да се забавляваш, излизай със старите си приятели. Не знам какво друго да те посъветвам. Не съм била в твоето положение. Изчакай малко преди да се пуснеш в нова връзка, но в никакъв случай не се връщай към стара, дори да дойде да ти плаче на рамото, защото тя си е пропиляла възможностите. Малко или много това си е предателство - начина по който тя е постъпила с теб. Не е лесно, но ще се справиш. Не сте били един за друг. Някой ден ще срещнеш жената на живота си и тогава ще разбереш защо тя не е била правилната за теб.
    Не се измъчвай - както е казал народа всяко зло за добро! Кураж, радвай се на живота!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Така се забравят. Периода няма значение. 6 годишна връзка почти не я отразих като приключена. 1 година връзка - още не мога да я забравя. 1 година по-късно. Кажи ѝ, че уважаваш решението ѝ да не си част от живота ѝ. Кажи ѝ, че имаш нужда да я преживееш и забравиш. Кажи ѝ, че не можеш да си ѝ приятел в момента. Помоли я да не те търси и ѝ кажи, че ти ще я потърсиш, когато си готов. Ако си готов някога. И с това приключи. И наистина не я търси, а продължи напред. Започни да се лекуваш. Не чакай ефект от това, което си казал, въпреки, че ефект най-вероятно ще има.

Отделяй време да тъгуваш, защото няма човек, който да си каже "това не се е случило" и просто да го забрави. Колкото повече го подтискаш, толкова по-трудно ще ти е да продължиш, а когато излезе пак на яве - ще те върне в началото, независимо колко време е минало.

Снимките не ги трий. Просто ги махни от погледа си и не ги търси.

Цитирай Първоначално написано от ProjectAlice Виж мнението
    Затвориш ли се в себе си, нещата няма да станат никак розови, даже ще се влошат
    Всеки човек има време да прежали връзката и да преживее раздялата. През последните 2 месеца, той е живял с надеждата, че във всеки един момент, тя може да се свърже с него и да поиска да се съберат. Тълкувал е всяка дума от съобщенията и всяко едно нейно действие. Дори е намирал значение в неща, които не съдържат такова. Едва тогава, когато е разбрал, че тя е с друг, е започнал да осъзнава какво се случва реално.

Трябва му време да си потъжи. После ще излиза и ще се запознава.

За сега: ден за ден.

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Каквото било било. Съчувствам ти за станалото. Да, ти имаш вина и тя също. Но в момента страдаш ти, а тя си прави кефа. Върши ежедневните си дейности, опитвай се да се забавляваш, излизай със старите си приятели. Не знам какво друго да те посъветвам. Не съм била в твоето положение. Изчакай малко преди да се пуснеш в нова връзка, но в никакъв случай не се връщай към стара, дори да дойде да ти плаче на рамото, защото тя си е пропиляла възможностите. Малко или много това си е предателство - начина по който тя е постъпила с теб. Не е лесно, но ще се справиш. Не сте били един за друг. Някой ден ще срещнеш жената на живота си и тогава ще разбереш защо тя не е била правилната за теб.
    Не се измъчвай - както е казал народа всяко зло за добро! Кураж, радвай се на живота!
    След като не си била в неговото положение, няма как да знаеш какво му е. Това, което си написала е безкрайно лесно да се каже, но попаднеш ли в неговата ситуация, ще си готова да загърбиш всичките си принципи и убеждения, за да върнеш времето назад с 1 месец, когато си била с него. Вярвай ми. И се моли да не се окажеш в такава ситуация, защото в тази ситуация, човек губи представа за реалността, вдига отсрещния човек на пиедестал и не вижда нищо и никой друг. Доста приятелки са ми плакали на рамото, като преди това са ми обяснявали как такова поведение е ненормално. На повечето хора им стига до главата това положение и повечето реагират по един и същи начин - емоционален срив.
    Последно редактирано от Godzilla : 09-20-2012 на 10:33

Супер фен Аватара на bilqnavod
    ^^Годзила, няма да се впущам в подробности. Имала съм разочарования в любовта от друг характер. Не мога да ги претегля на кантар, но знам какво е да страдаш...

Повече от фен
    Град
    Благодаря на всички за отговорите !
    Излязох днес за мално,но нещо не беше както трябва , както и да е
    Успехи на всички

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Колкото повече се вглъбяваш в страданието си, толкова по-силно става то.
    Лека полека възвръщай живота си ...
    Мисли за гордостта си .. тя си има друг, а ти си пропиляваш най-готините години в мъка..
    Колежката, ако е симпатична ... почни да й обръщаш някакво внимание... клин клин избива ...
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Seeker93 Виж мнението
    Щом сте били заедно 4 години и сега ти разправя за новия си , явно това момиче не те уважава ,а още по-малко обича.Тя трябва да е напълно наясно как ще ти се отрази.Иначе незнам ти какво си правил през тези 4 години , нито пък тя , но сега имаш време да правиш нещата които преди са те правили щастливи.
    +

Нямаш право да се съсипваш така, защото сам си вредиш. Гадно е, трудно е, тежко е... но не е края на света. Вземи се в ръце. От теб зависи да се оправиш. Излизай навън с приятелите си, прекарвай повече време в някакви занимания, хобита, не си позволявай да имаш време за мислене. Всичко си има край в тоя живот и е нормално, въпроса е да извлечеш всичко хубаво, което тя ти е дала и да запомниш него.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    Град
    Ето и малко продължение ... даже аз нз защо го пиша ...
    Така като начало не послъшах съвета Ви да спра да се чуваме.Още същата нощ говорихме 2-3 часа по тела (нямах сили да не говориме) чувствах се олекнал.Преди това бях сдухан на макс,но когато се чухме много ама много ми олекна .Продължихме да се чуваме всеки ден и вчера много време писахме във скайпа,но осъзнавам ,че след всяко чуване аз дълбавя на долу и надолу.Вчера след като прикючихме със писането в скайпа ме викнаха приятели (както Вие казахте да изляза на сила) излязохме ходиме на кафе, после в един друг приятел и после на дискотека.Искам да кажа ,че отидох с ясната цел да се разведря и да се напия много здраво , е второто стана.След дискотекта (свършихме рано към 2) не можех да отида във нас и звъннах на тела ,че тругвам към тях.Това се случва към 2:30 , а тя живее на около 3-4-5 килоетра.Понеже бях пил отидох пеши по ризва във вятъра,но тогава нито ми беше студено нито нищо.Отидох пред тях и и казах ,че съм пред тях ,ако не излезе цяла нощ ще стоя.Излезе и влязохме околко 2 часа говорихме,но чувствах отдръпване.Говореше ми за него понякога,а това много ме болеше.Отидох само и само да я видя,просто нямах друго нещо по-важно в този момент.На края я погалил по лицето (както докато бяхме заедно) и ми стана още по-гадно и към 4-5 си тръгнах някъде май.На зад пътя беше много по-студен и дълъг .Днес пак се чухме и пак ми стана гадно,защото знаех ,че са били заедно (те всеки ден са заедно) и просто със се залъгвал ,че като я чуя ще ми минава.След всяко говорене по тела аз бях като размазан.Преди 1 час пак говорихме и ми каза ,ще ти звънна вечерта,но казах не и надявам се утре да имам сили да не говоря с нея.Не вярвах,че това нещо може да се случи ... гледал съм по филмите и съм чел ,но да ми се случи не вярвах.Сега вече наистина мисля да не говоря изобщо с нея,защото както казах след всеки разговор имаше във него "той" аз се чувствах дроб.И за жалост излизането не помогна все за нея си мислех,а вечерта беше запомняща се.
    Както и да е благодаря ,че пак прочитате мойте глупусти.
    Успехи на всички !

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ще се опитам да сглобя цитат от един мой много любим сериал... : "Понякога знаем,че нещо е грешка и все пак трябва да опитаме,за да се убедим." Така е - на пиян и на влюбен не казвай какво да правят... Обаче вече си се убедил,че си правиш гавра със себе си с всяко обаждане... Продължавай да излизаш с приятели, скоро ще започне да ти харесва малко по малко, рано или късно ще станеш готов и ти да продължиш. Желая ти късмет!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Фен
    Град
    Plovdiv
    Посъветвах те нещо бе момче. Не говори с нея. Така само ѝ помагаш. На нея помагаш, а тя не заслужава с нищо. Сега ти вдига, но като ѝ тръгне другата връзка - ще спре. Тогава какво ще правиш? СПРИ всякаква комуникация, но не изневиделица, а с думите, които съм ти написал по-горе (или нещо подобно със същия смисъл). Независимо дали искаш да си я върнеш или не, ти трябва да СПРЕШ да комуникираш с нея на момента. Вече има 2 месеца преднина. Трябвало е да спреш преди това още.

Колкото повече я търсиш, колкото повече я притесняваш и я гониш, толкова повече я отблъскваш. Дори повече, отколкото вече си я отблъснал.

А това с появяването в 2:30 през нощта и поставянето на ултиматуми е напълно недопустимо.

Никоя жена не иска мекотело, чиито живот да зависи само от нея, до себе си, . Има и такива, които се примиряват, но го правят за кратко. После пак всичко свършва. Има нещо, което се нарича Полови роли. Има го във всяка връзка. Ако половите роли се сменят, ако жената стане мъжа, а мъжа стане жената, връзката попада. Ти играеш женската роля в момента.

В една книга прочетох нещо, което е много вярно. "Ако искаш да си върнеш бивш партньор, трябва първо да спреш да го обичаш. Едва тогава, ще можеш да се държиш като човека, в който тя се е влюбила." Като спреш да обичаш, ще можеш да погледнеш и в дълбочина връзката и раздялата. Ще можеш да прецениш трезво, дали наистина искаш да си с този човек отново.

Послушай какво ти пиша. Пиша от опит. Горчив опит.

Повече от фен
    Град
    Брат аз никога не съм казал ,че е курва или пък го мисля и никога не съм се карал така.Смисъл не е намерила нещо в мен (нямах много свободно време) и тя си го намери в друг.Вчера ми званя затварях тела и не сме говорили.Кофти е ,но ще се справя някак си.
    Ей пак искам да благодаря на всички,които писаха в темата

СПРИ ДА ОБЩУВАШ С НЕЯ! (в това число да питаш за нея, да я следиш в интернет и т.н., просто каквато и да е връзка) Ще ти е адски трудно, знам, но ако искаш да се стабилизираш, няма друг начин. В моментите, когато те "сърбят ръцете" да й звъннеш, недей! В началото ще е трудно, но ще става по-леко. И аз преди не вярвах в това, исках да си поддържаме "приятелски" отношения и т.н., но това са глупости. Горе главата, ще мине!!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не изчетох темата до края, но хвърлих бърз поглед. Та, съвземи се. Ясно е, че ти е гадно след 4 години, прекарани с нея и изведнъж всичко да свърши, но такъв е живота. Явно не сте били един за друг и си продължаваш напред. Не се затваряй в себе си, излизай. Преодолей я, колкото и трудно да ти е. Да, времето лекува, но е нужно воля и търпение, също, за да се измъкнеш от това ти състояние.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си