- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само аз ли мисля, четова е смешно?!
Добре бе човек,като ще спориш за нещо(в случая тема),поне вземи прочети въпросната тема...
А ако не виждаш разликата между това да и ходи по гъза и да казва едно здрасти на улицата-загрижен съм за съдбата на човешкия род.И да-щом вече нямат никакви особени отношения,но в някакъв момент са се познавали/сваляли,значи да,сега се водят точно познати.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Щото не си е търсил прост приятел а си е търсил гадже. Като е видял че не става... продължава с друга. Няма смисъл да поддържа изкуствени отношения с тая дето го е отрязала, предвид че така ли иначе не иска. Не е задължително да е наранено его.
Друг е въпроса доколко човешкото отношение на момичето е наистина такова.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И това те интересува,защото...? Просто приеми че те е харесал за гадже.Ти не си му дала шанс.Той е преценил че си има приятелки и има много друга риба в морето, а това че постваш тема за това може и да показва че с този си "жест" ти е станал до известна степен интересен показвайки ти че явно за него си просто една от многото потенциални гаджета![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
като някой ме харесва, а аз очеизвадно не съм заинтерсована, просто се държа прилично
да ме блокира и ''изтрие'' от живота си е някаква защитна реакция, не реагирам остро, но е откровено тъпо и инфантилно
може просто да спре да ми пише и т.н.
а като съм го сложила във ''френдзона'' -нормално, аз ако си падах по всички , които си падаха по мен щях да съм луда вече (не е пресилено, но не се ''фукам'' с нещо такова, да не дойде някой с голяма уста да почне да ми се обяснява..)
Радвам се, че поне някои са разбрали темата ми. Под "човешки" имам предвид именно да се държиш прилично, не да се правиш на примадона и същевременно си показваш, че не го харесваш... не е атомна физика... Не съм примряла някои момчета да ме поздравяват и да ми пишат, за да си вдигам "рейтинга" както казаха по-горе. Просто мисля, че е нормално след като познаваш дадения човек и преди сте имали разговори и т.н., поне да го поздравиш, не става въпрос дори за поддържане на приятество и т.н.![]()