.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Ми щото докато на тебе ти е лесно да поддържаш някви нормални отношения, то на човечето отсреща не му е, щото има симпатии. Всяка мила реплика/жест, пък били те и приятелски, водят до зараждането на няква надежда; "М. ми споделя коя й е любимата песен, прибираме се заедно, щом споделя толкова много значи ме иска в живота си"(примери за идиоти, знам). Ходи обяснявай, че от куртоазия го правиш.
    Теории си развивам като цяло, щото не помня да ми се е случвало подобно нещо - някой да ме гледа на кръв и да ми прави подобни изпълнения само щото съм го отрязала, ама аз по принцип съм си перде, та може и да не съм отразила.
    Нда, второ перде съм аз.
    Аз съм забелязвала само един такъв индивид.
    Ама да си гледа. Аз какво съм виновна, че не му изнася.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Точно това е - тя не контактува с него. Както вече казаха - чист самотормоз - да следиш статуси и снимки на напълно студен човек към теб. А да не говорим, че не само не са приятели, а в някаква степен дори може да се каже, че и като "просто познати" не могат да се водят. Не знам как си обясни, че някой е задник, само защото е осъзнал, че с някоя няма да се получи? Нали това тъкмо е искала авторката - да я остави на мира? Но в същото време хем иска този някой да я остави на мира, хем да продължава да си я харесва, за да може да й вдига рейтинга с лайковете на снимките й във фейсбук.

Хаха, правил се на голям, че я е блокнал? А какво общо да има с нея? И ти вече почваш да си фантазираш, че чак не й казва здрасти на улицата... Тя да е написала някъде, че са правили нещо друго освен да си пишат? Ретардско в случая, бате, би могло да бъде, ако той продължава да я гони. Така си е решил - ще я остави намира. А тя ся верно си е помислила, че не е толкова специална и пуска тема горката... Да я успокояват, че едно блокиране така я е изтормозило, че чак...
    Абе смешни истории...
    Добре бе човек,като ще спориш за нещо(в случая тема),поне вземи прочети въпросната тема...
    А ако не виждаш разликата между това да и ходи по гъза и да казва едно здрасти на улицата-загрижен съм за съдбата на човешкия род.И да-щом вече нямат никакви особени отношения,но в някакъв момент са се познавали/сваляли,значи да,сега се водят точно познати.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щото не си е търсил прост приятел а си е търсил гадже. Като е видял че не става... продължава с друга. Няма смисъл да поддържа изкуствени отношения с тая дето го е отрязала, предвид че така ли иначе не иска. Не е задължително да е наранено его.

Друг е въпроса доколко човешкото отношение на момичето е наистина такова.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Не може да приеме реалността.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от EverywhereWithYou Виж мнението
    Здравейте, темата не е с цел да се заяждам, нито нещо подобно, стана ми интересно защо се получава така... Момче започва да зарибява момиче, пише й, звъни и т.н. показва се в много добра светлина. Добре, обаче през това време момичето не му отвръща на чувствата, също се държи добре, но му показва по човешки, че просто няма интерес. и ТОГАВА момчето я блокира, спира да я поздравява дори, гледа я накриво... Ясно, че не ви е приятно, че са ви отрязали, но защо трябва да се държите така грубо?! Не важи за всички разбира се
    И това те интересува,защото...? Просто приеми че те е харесал за гадже.Ти не си му дала шанс.Той е преценил че си има приятелки и има много друга риба в морето, а това че постваш тема за това може и да показва че с този си "жест" ти е станал до известна степен интересен показвайки ти че явно за него си просто една от многото потенциални гаджета
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Добре бе девойки,за толкова време не разбрахте ли коя ни е болната тема на момчетата...............Френдзонa .....Когато момче сваля момиче,то не му отвърне,а му предложи приятелство само,е нормално.Какво очаквате не мога да разбера...
    като някой ме харесва, а аз очеизвадно не съм заинтерсована, просто се държа прилично
    да ме блокира и ''изтрие'' от живота си е някаква защитна реакция, не реагирам остро, но е откровено тъпо и инфантилно
    може просто да спре да ми пише и т.н.
    а като съм го сложила във ''френдзона'' -нормално, аз ако си падах по всички , които си падаха по мен щях да съм луда вече (не е пресилено, но не се ''фукам'' с нещо такова, да не дойде някой с голяма уста да почне да ми се обяснява..)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Радвам се, че поне някои са разбрали темата ми. Под "човешки" имам предвид именно да се държиш прилично, не да се правиш на примадона и същевременно си показваш, че не го харесваш... не е атомна физика... Не съм примряла някои момчета да ме поздравяват и да ми пишат, за да си вдигам "рейтинга" както казаха по-горе. Просто мисля, че е нормално след като познаваш дадения човек и преди сте имали разговори и т.н., поне да го поздравиш, не става въпрос дори за поддържане на приятество и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си