.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Може ли с БЕЛ за Програмис?

Може ли в някой унивирситет да влезнеш някаква специалност за Програмис, като Информатика и т.н само с изпит или матура по БЕЛ ? Благодаря предварително И още нещо .. Предприемачеството и Маркетинга имат ли реализация у нас ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Професията се нарича програмисТ. В ТУ София сега приемат с матурата по БЕЛ. Но имай предвид, че ако не можеш да влезеш с изпита по математика в университета, значи няма да си за там и вътре ще береш душа. Неслучайно е избрана за кандидатстудентски изпит. В информатичните специалности ще те скъсат от висша математика, не от български.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

^Братовчедка ми кандитатства в ТУ и изпита й беше по математика, но друга специалност. Иначе по принцип знам, че тези специалности програмисти и др. от сорта се иска математика, така че дори и да те приемат с БЕЛ, ако си нямаш и понятие от математика ще ти доста трудничко.

Цитирай Първоначално написано от Anonimen358 Виж мнението
    Може ли в някой унивирситет да влезнеш някаква специалност за Програмис, като Информатика и т.н само с изпит или матура по БЕЛ ?
    Не знам, но ти очевидно трябва да се готвиш повече по този предмет. Съветвам те да заложиш на друго.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Какъв изпит по БЕЛ, бе, душа, ти си неграмотен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си