- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля помогнете ми !!!
Аз писах една тема но не ми отговориха на няколко вапроса.Така де този път няма да изпадам в подробности.Харесвам едно момиче от Facebook.Аз сам на 12 тя на 14.1Искам да изляза с нея но незнам как да я поканя по най-деликатен начин.Ами то главно това ми е вапроса.Много благодаря предварително.Та можете ли да ми предложите деликатни начини?
12г. ... щях да ти предложа да я поканиш на по кафе,ама възраста ти е малко неуместна за това!Просто действай директно,няма по-добър начин от товаКаниш я на разходка в парка,сядате си на някоя пейчица и си говорите!Така стават нещата ;]
да ама тя... останал сам с впечатление че ше трябва да е заобиколно пак и ми е парви път![]()
пак и аз сам на 12 тя е на 14 та мисалта ми е някак така по заобиколен начин щот да не каже туй няква геронтофилия го гони![]()
ето я далгата история ако по ще ви разясня ситуацията Значи харесах едно момиче в facebook.Ние сме в една група.Администратора на групата даде идея да се срещнем всички от групата които са от варна.Та сега мисалта ми е какво да направя.?Аз сам си писал много и с момичето и с админа.Но с него повече.От чата ни разбирам че и той я харесва.Както казах иска всички които са от варна да излезем та ако излезем ще сме около 10 можеби.Значи нямам никакав шанс.Как да направя така че да излезем само тримата.Другия вариант е да изляза само с нея(даже тва е по добрия варияант).Моля ви помогнете ми!Само искам да кажа че това ми е парвия път.И също и аз и тя сме под 20 админа също.И сащо ако ми дадете идея как да го навия само аз той и тя да излезем дайте ми идея (ако може) как да го разкарам и да изляза пак с нея.
Това,че стои само на компютъра не е хич добре!Който и да питаш ще ти каже,че ако не пробваш никога няма да разбереш!И аз съм в конфузна ситуация вмомента с едно момиче,което ми е оплело мислите и просто нямам достатъчно смелост да направя първата стъпка и да и предложа,поради много фактори,но няма как,ако искам трябва да действам.Та при теб е същото питай я!Няма нищо лошо и срамно в това да излезете само двамата![]()