.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Lightbulb Сякаш на сила съм с него ....

Така значи ходя с едно момче,но проблемът ми е там че не изпитвам нищо към.Заедно сме повече от 2 седмици,но чуствата сякаш даже истинаха още повече!Като тръгнахме имах някакви симпатии и си казах,че е въпрос на време да го заобичам.Е,да ама не.Сякаш и тези симпатии,които имах изстинаха.Все още изпитвам чуства към бившия си и наистина ми е трудно.Може би сгреших като му казах "да"!Може би трябваше да му откажа и сега нямаше да съм на това положение,но просто търсех някакъв начин да забравя бившия си,но явно и това не помогна.
    Това момче с,което ходя ми е и един от най-добрите приятели и наистина искам да си останем приятели и всичко да бъда както преди.Въпросът ми е .. дали да пробвам да продължа с него и да видя дали нещо ще се получи или да скъсам с него и да слагам край на мъката !??

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Ох, голяма си патка. Защо си тръгнала с най-добрия си приятел, докато все още си влюбена в бившия. Защо? Сама си си го надробила. Зарежи момчето по възможно най-деликатния и ненараняващ начин, поне да попадне на някоя, която се струва.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    На любов не се учиш. Няма ли я, няма и да се появи.

Като не изпитваш нищо към него-чао, довиждане и кой откъде е. Няма смисъл й да му се обясняваш. Така си сметнала, така правиш.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Като ти е бил добър приятел, да не си тръгвала с него. То е ясно, че ако той има чувства - няма да съществува приятелство, а ти не можеш цял живот да си с човек, към който не изпитваш нищо и така нататък. Казваш му истината по най - деликатния начин и това е.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Та ти какви чувства си имала преди 2 седмици,че вече са изстинали? ОМГ.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Aanonim4eto0o Виж мнението
    Това момче с,което ходя ми е и един от най-добрите приятели и наистина искам да си останем приятели и всичко да бъда както преди.
    да бе да, успех
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Разделете си и друг път мисли повече.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Така значи ходя с едно момче,но проблемът ми е там че не изпитвам нищо към.Заедно сме повече от 2 седмици,но чуствата сякаш даже истинаха още повече
    Това момче с,което ходя ми е и един от най-добрите приятели и наистина искам да си останем приятели и всичко да бъда както преди

ти имаш ли глава на раменете въобще?

Заедно сме повече от 2 седмици
    Смея се с глас.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от crowberry Виж мнението
    Ох, голяма си патка. Защо си тръгнала с най-добрия си приятел, докато все още си влюбена в бившия. Защо? Сама си си го надробила. Зарежи момчето по възможно най-деликатния и ненараняващ начин, поне да попадне на някоя, която се струва.
    Съгласна съм Остави момчето в крайна сметка на сила хубост не става.

Минала съм по твоя път, говоря за това с опита за забравяне на определен човек с др, не се гордея с това, но човек се учи от грешките си. Та, по темата, няма как да го заобичаш като повече от приятел. Можеш да го обичаш и да държиш на него, но ще е само като приятел. Така и ти, и той ще страдате, затова недей да се "опитваш" да го заобичаш, картинката ще стане по-грозна. Нещата няма как да се оправят, веднъж счупено, огледалото дори и да се залепи, все му се виждат пукнатините. Момчето ВИНАГИ ще се надява, че имаш някакви чувства към него, просто спри дотук и улесни и двамата. Хайде, успех и горе главата!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си