Мале хора ще изкукам!!!Просто съм полудял по едно момиче от класа ми!От момента в който я видях ми замая главата и не ще да излезе от там.Примерно бачкам нещо супер сериозно при което се иска концентрация,ама с нея в главата ми е много трудно!Попринцип съм много срамежлив,стане ли дума да говоря с момиче.Мисля ужасно много преди да я заговоря,за да не би да я нараня казвайки нещо не както хората и да вземе да ме смята за простак...Но когато си говорим само двамата на саме,направо съм на седмото небе!Но моментите са крадки и все някоя конска муха разваля всичко Не съм голям хубавец (единствено имам страхотни очи както казват всички момичета и го слушам всеки ден),нямам кой знае колко здраво тяло (кокали,жили и кожа [Тренирам си попринцип за здраве лостове,фитнес и бягане,но гена ми е такав че нищо не ми се лепи,ни мускол ни мазничко],не съм някой отворен и винаги мисля как да помогна на някой друг ако ми е възможно,гледам да съм нежен и мил с момичетата(но от моите наблюдения 99% харесват момчета тип "ко ма гледаш,аз съм най-великия" .Това някакси ме свива ако мога така да го кажа!И вече четвърта година не мога да и кажа какво чувствам,което много ме побърква!Преди съм си го казвал директно на момичетата,но като я погледна и ми се усмихне просто унемявам и блокирам тотално!!Може да съм ви объркал с всичките тези приказки по-горе,но в главата ми е същата работа... Просто незнам какво да правя,толкова я желая,но пък и имам ужасно много конкуренция и получа ли отказ,просто ме е страх да не развалим приятелството си (което е много глупаво,но има един лаф - влюбен-загубен) ОХ... в голяма плетеница от чувства съм,какво да правя?