- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Компютри в даскало?
Абе хора, колко компютъра имате в даскало? При нас е пълна скръб. По-добре да си нося лаптопа в час. Много по-лесно ще е, ако може да си ровичкам и да си търся инфо. Как е при вас?
Училището, което завърших по моето време имаше 3 компютърни зали. Сега мисля, че са повече, включително Apple зала.
В нашето имаше някъде към 4 компютърни зали с по около десетина-петнайсет компютъра.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В училищата, които съм учила в България имаше няколко компютърни зали с по 20 компютъра. В Швеция, в училището което съм в момента, всеки ученик получава лаптоп на Appleаз имам Mac Book, някои мои съученици имат Mac Book Pro или Mac Book Air.
![]()
DisappointedDreamer, дай един Apple насам. Безплатни ли им ги дават тея лаптопи?
Много яко. А само за компютърните технологии ли ги ползвате или за всички часове?
Това е училището.
http://www.elsys-bg.org/
един кабинет - 32 компютъра
6 кабинета с 18 компютъра
Миналата година закриха 2 кабинета с 18 компютъра, защото нямаше място за класовете.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!