.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Компютри в даскало?

Абе хора, колко компютъра имате в даскало? При нас е пълна скръб. По-добре да си нося лаптопа в час. Много по-лесно ще е, ако може да си ровичкам и да си търся инфо. Как е при вас?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Училището, което завърших по моето време имаше 3 компютърни зали. Сега мисля, че са повече, включително Apple зала.

Леле, Apple зала. Това е жестоко. Кое училище си завършил.

Мега фен Аватара на Chacho
    В нашето имаше някъде към 4 компютърни зали с по около десетина-петнайсет компютъра.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    В нашето имаше някъде към 4 компютърни зали с по около десетина-петнайсет компютъра.
    същото и при мен

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    В училищата, които съм учила в България имаше няколко компютърни зали с по 20 компютъра. В Швеция, в училището което съм в момента, всеки ученик получава лаптоп на Apple аз имам Mac Book, някои мои съученици имат Mac Book Pro или Mac Book Air.

DisappointedDreamer, дай един Apple насам. Безплатни ли им ги дават тея лаптопи?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    В училищата, които съм учила в България имаше няколко компютърни зали с по 20 компютъра. В Швеция, в училището което съм в момента, всеки ученик получава лаптоп на Apple аз имам Mac Book, някои мои съученици имат Mac Book Pro или Mac Book Air.
    Пф това ако ми го направят, направо им връщам кочината....

Иначе в моето имаше 3 зали с по 7-8 компютъра, сега вече сигурно има доста повече. В университета имаше много.

Много яко. А само за компютърните технологии ли ги ползвате или за всички часове?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това е училището.

http://www.elsys-bg.org/

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Това е училището.

http://www.elsys-bg.org/
    Изглежда яко, но то е специализирано. Там, ако няма компютри, къде ли. Въпреки че, сайтът не ме кефи много. Искам и нашето да е като в Швеция

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    един кабинет - 32 компютъра
    6 кабинета с 18 компютъра
    Миналата година закриха 2 кабинета с 18 компютъра, защото нямаше място за класовете.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си