- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Децата индиго
Четох някакви неща за децата индиго. Преди си мислех,че това са само хора,родени през 1994 година,но май се оказват всички родени пред 90-те години. Вярно ли е?
Какво знаете за този така да го нарека термин ? Вярвате ли в съществуването на децата индиго и на пророческите думи,че те ще управляват света?
Като четох характеристиката на това как да познаем дали сме такива ми стана много скучно,защото едва ли не всеки може да се впише .
Вашето мнение?
пп: вярно ли е че хората,родени през 1994 година са най-малко от родените след тях?
Тази тема за децата индиго ми е много интересно! Прочетох, че те са деца, които усещат външния свят по - задълбочено и емоциите са им доста развити, както и имат много по - голям нинтелект. Предполага се че тези деца ще имат за мисия да променят човечеството к по - добро.
Това разбрах от всичко прочетено за тях![]()
звучи доста интересно... ^^ иначе не мисля,че родените през 94та са по-малко от другите....
Гледайте днес от 18 часа по бтв - точно за тая тема ще дават филм.
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
Чел съм, че това са деца които са се прераждали много пъти и тяхния начин на мислене и възприемане е различен от останалите.
То всеки се преражда по много пъти.И има тема за индиго във раздела Философия и религия,там може да разберете нещо повече.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Децата индиго имат аура, в която преобладава цветът индиго (което всъщност е последният появил се цвят аура). Не знам кога най-много са се родили, знам, че през 70-те са започнали да се раждат значителен брой такива деца, а самата идея за деца индиго е нашумяла доста през 90-те. Много са интелигентни, често преживяват out-of-body experience и като цяло рядко чувстват някаква връзка с тялото си, много са чувствителни и имат странни според обикновения човек разбирания за света. Чела съм, че такива деца си спомнят много ясно детайли от минали животи и имат разни способности като четене на мисли. Имаше една теория, че там разни извънземни ли какво беше ще разрушат земята през 2012, защото човечеството не се развива добре, и всъщност тези деца са техни деца, които са тук, за да ни вкарат в правия път един вид, искат да променят света и вярват, че това е тяхната мисия..
Като цяло вярвам в аури и в предишни животи. Но последните две изречения от горния абзац ми се струват големи простотии. Не смятам, че такива деца са извънземни, че имат способности или че им е отредено да ни управляват.. Нормални хора са си, просто са малко по-странни, с по-различни разбирания и мнения. Имам приятелка с аура индиго и наистина е странна от начало, но не може да чете мисли и не смята, че мисията й е да промени света или да го управлява.![]()