Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
В един момент не си специален вече.Такива неща се случват, не толкова рядко. Той се опитва вероятно да убеди себе си в това.
Мхм.
Добре бе, аз тва не го разбирам. Да, нормално е, когато не ти отвръщат на чувствата, да потърсиш щастие другаде, заложено е изначално на човек да търси щастието. Да, нормално е да не тичаш подир гъза на някого цял живот, когато той е абсолютно неебателен.
Ама когато обичаш... обичаш. И дотам. Колкото и връзки да имаш, колкото и да опитваш по всевъзможни начини, чувствата са си там и не могат да се изтръгнат с търнокоп, алкохолни опиянения, еднократни изживявания с някого някъде си.
Теории развивам в момента, не съм преживявала подобно нещо, но си мисля, че истинската, чистата, неподправена любов не се огъва пред времето, пространството, разстоянието.
Или момчето се опитва да убеди на първо място себе си, после и теб, че вече не изпитва нищо, или е стигнало до простата истина, до която стигнах и аз преди време, че харесването/симпатиите/хубавото прекарване заедно, което води и до няква привързаност и интимност не са равнозначни на обич, поне не в истинския смисъл на думата.