.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Unhappy Никой не ми садейства :(

Добре за последен път поствам...!Моля ви дайте ми идея как да поканя момиче от facebook.Но по най-заобиколен начин.Моля ви толкова ли е трудно...!Само да не е на кафе

Охх.. луд,такъв начин,като заобиколен просто няма!Момичетата харесват сериозни мъже,които знаят какво искат Просто я покани да се разходите в парка,няма какво да му мислиш!!А другото само ще стане,ако е писано

Супер фен Аватара на paradosou
    е пък сАдействието да не е безплатно? PayPal мога да ти оставя и го имаш.
    Не ти трябва заобиколен начин, напротив. Пишете си 2-3 пъти и й кажи "Абе... бих ти направил удоволствието да изляза с теб, но първо трябва да ми дадеш номера си". Примерно. Каквото и да кажеш, не трябва да звучи сякаш си убеден, че държиш Господ за шлифера, ама да се притесняваш супер много и едва ли не предварително да си се настроил за провал също не ти е в плюс.
    Нататък е лесно - звъниш й и предлагаш боулинг/кънки/дартс или каквото ти душа иска, може и просто разходка в парка. Ако те е харесала, ще й е все едно къде ще сте, понеже навсякъде би се чувствала комфортно с теб, но е хубаво да покажеш, че имаш идея какво ще се прави и не ти липсва инициатива.

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Не ти трябва заобиколен начин, напротив. Пишете си 2-3 пъти и й кажи "Абе... бих ти направил удоволствието да изляза с теб, но първо трябва да ми дадеш номера си". Примерно. Каквото и да кажеш, не трябва да звучи сякаш си убеден, че държиш Господ за шлифера, ама да се притесняваш супер много и едва ли не предварително да си се настроил за провал също не ти е в плюс.
    Нататък е лесно - звъниш й и предлагаш боулинг/кънки/дартс или каквото ти душа иска, може и просто разходка в парка. Ако те е харесала, ще й е все едно къде ще сте, понеже навсякъде би се чувствала комфортно с теб, но е хубаво да покажеш, че имаш идея какво ще се прави и не ти липсва инициатива.
    е тва исках да чуя много ти благодаря един свестен човек брао

Повече от фен Аватара на thelover3
    ^ Не вярвам 14 годишна да се навие на 12 годишен, ама айде.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Да се пробва момчето.Ама наистина настрой се психически,че поне в следващите 8-9-10 години момичетата нямат особен интерес към по-малки от тях.И не търси заобиколни начини,че няма да разбере защо я каниш и след 2 дена ще има тема "Тя ме има само за приятел"
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Да се пробва момчето.Ама наистина настрой се психически,че поне в следващите 8-9-10 години момичетата нямат особен интерес към по-малки от тях.И не търси заобиколни начини,че няма да разбере защо я каниш и след 2 дена ще има тема "Тя ме има само за приятел"
    мерси един да ме подкрепи

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    отидете примерно в някой парк наблизо кажи и айде някой път да се видим(така ще видиш дали изобщо е съгласна да се виждате)

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    отидете примерно в някой парк наблизо кажи и айде някой път да се видим(така ще видиш дали изобщо е съгласна да се виждате)
    е нали сега се виждаме какво имаш в предвид?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А ти къде искаш - у вас?

Оф, боже.
    Няма заобиколни начини - бъди смел, бъди мъж и действай като такъв. Ако стане - стане, ако не - продължаваш напред. Хиляди теми пусна и все още не си действал по никакъв начин.

ами тарся различни начини тай или иначе се га не мога да я поканя щото тя е втора а аз първа октомври ще се съвпаднат смените DDDDDDDDDDDDD

Я ми цъкни на лично. Тая вечер нещом съм решил да бъда добър и ще ти помогна ...

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Събота или неделя я покани някъде. Какъв е проблема за кафето? Разходете се, говорете си. Ей така някви кат пуснат тема и хората им дават 3546 съвета и те `мерси още съвети има ли` Хората ти го казаха. Ако искаш момичето действай.
    <3 d(ˆˆ)b

Ааа, тва с удоволствието и номера не те съветвам да го кажеш- ако на мен някой ми каже, че " ще ми направи удоволствието" да се видим ще го отсвиря веднага. Кажи й директно, че искаш някой път да се видите, не се прави на палячо

Супер фен Аватара на paradosou
    ^не знам за какви палячовски истории идва реч. Ако като цяло създаваш впечатление на някакъв едва ли не нетърпящ отказ смешко, това наистина би прозвучало супер нелепо. Обаче винаги има вариант да си пич, да ти се отдава да създаваш лежерна атмосфера и момичето по естествен начин да усети, че това е вид закачка, от която всъщност би излязъл един доста добър повод да се посмеете, разбира се във възможно най-положителния смисъл. ; )
    Последно редактирано от paradosou : 09-25-2012 на 21:51

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    колкото по-гадно се държиш, толкова повече кълват, браааат

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ми като искаш по най-заобиколния начин я покани да обиколите гребната по дигата.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

^не знам за какви палячовски истории идва реч. Ако като цяло създаваш впечатление на някакъв едва ли не нетърпящ отказ смешко, това наистина би прозвучало супер нелепо. Обаче винаги има вариант да си пич, да ти се отдава да създаваш лежерна атмосфера и момичето по естествен начин да усети, че това е вид закачка, от която всъщност би излязъл един доста добър повод да се посмеете, разбира се във възможно най-положителния смисъл. ; )
    Е да,но по facebook как може да стане тая работа

Най-заобиколният начин, за който се сещам е ти да я "сръчкаш" , а тя да се сети че искаш да излезеш с нея

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тъп си. Не става така.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си