.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Романтични изненади

Здравейте на всички. Първо, момче съм, на 16 години.
    Та, имам си приятелка от около месец някъде. Тя си пада доста романтична, докато мен хич ме няма в тези работи. Много обича романтичните изненади и подаръците без повод и т.н.. абе въобще изненадите, независимо дали е нещо, купено с пари, или нещо елементарно...

Искам да попитам, как мога да я изненадам, тъй като нищо не ми идва наум? Какво да й купя, което би зарадвало всяко едно момиче (откъм бюджета не съм много добре, затова ще ви помоля да се съобразите)? Или пък нещо, което не е свързано с пари, но което ще я изненада приятно?

Моля ви за помощ, тъй като се чувствам наистина ужасно, че не мога да направя нищо за момичето което обичам.
    Благодаря ви!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цвете и/или хубав шоколад са достатъчни за жеста. Ако държиш да е материално. Иначе рисунка, разходка до някое красиво място, изненадваща покана за танц, тайно пъхната в джоба й бележчица със сладко/забавно послание и т.н и т.н. Стига да знаеш какво би й харесало - варианти много.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цветенце
    Шоколад
    Нещо, сготвено от теб - мога да ти дам няколко елементарни рецепти за десерти на лично

Идеи за подарък: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...80%D1%8A%D0%BA Аз съм правила половината сигурно...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Нещо друго, освен традиционните бонбони и цвете?
    За тях дори и аз се бях сетил...

около месец кви ти подаръци... мани тая работа
    KILLUMINATI !

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нещо, сготвено от теб - мога да ти дам няколко елементарни рецепти за десерти на лично
    Хвърли някоя насам ако може
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от FlyingUnderpants Виж мнението
    около месец кви ти подаръци... мани тая работа
    Не съм казал, че ще й купувам нещо скъпо. Просто нещо, което да я впечатли и да й хареса.
    Кво като е месец? :P

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Може ли и аз да получа 1-2-3-4 рецептички?
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Букет цветя? Лично мен би ме зарадвала плюшена играчка,макар че не ми е времето вече за играчки,какво да се прави,винаги са ме радвали и почти всяко момиче пък и по-голямо момиче ги обича Не е изключен вариант.

Плюшената играчка е добра идея. Ще я пробвам.
    Нещо друго?

Ако не ти се дават пари, направи нещо ръчно изработено - някоя простичка гривна или синджирче, нещо, което да носи и да ѝ напомня за теб. Сега в Интернет има толкова много неща, които се правят лесно, бързо и могат да означават много ако ги подариш с любов (малко клишенце ) Все нещо ще ти хване окото, направи ѝ го, пъхни го в раницата ѝ ( по твое желание с бележка или без) и ще я зарадваш особено много. Успех и пиши накрая!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си