- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да е както преди
Имам си приятел с който отначало всичко беше много хубаво всеки ден излизаме все си говорим ала бала, но както се знае това беше само първите 3-4 месеца когато всичко е розово и хубаво. Нормално ли е след 9 месечна връзка нещата да са по улегнали да се виждаме по-рядко да не е такава радост както първите месеци? При вас как се развиват връзките след първите няколко щастливи месеца? Понеже аз съм много обичлива и когато си имам приятел искам да стоя по 24 часа залепена за него и ми прави впечатление, че не е както отначало. Постоянно му мрънкам да се виждаме, все му звъня да си говорим, постоянно му пиша смси и не знам дали не го задушавам твърде много. Не знам той ли не ме обича вече или просто след толкова време както казах нещата са по улегнали.
Да се виждате в началото по-често е нормално, но не е нормално да искаш да си 24 часа с него. Не се превръщай в негова сянка. Обичайте си се, бъдете си заедно, но не го "тормози" по тоя начин. Все пак и ти предполагам имаш някакви задължения, приятели, хобита и тн- занимавай се с тях. Не може да мислиш, че не те обича, защото не сте постоянно заедно или не си говорите по 100 часа ...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Всеки човек има нужда от лично пространство и време за себе си,ако постоянно му досаждаш и искаш 24/7 да си с него е нормално да започне да се задушава.Поспри се,имате дълга връзка не я разбивай по този начин.Винаги в началото хората са си интересни,прекарват повече време заедно,след това свиквате един с друг и нещата малко или много се променят.Това не значи,че те обича по-малко,просто явно има нужда от малко пространство ,от което ти малко или много с параноята си му отнемаш.Замисли се...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Задушаваш го.
Човек колкото и да обича някой, едва ли може да понесе непрестанното му присъствие около себе си. Дай на момчето малко въздух.
Това сигурно е причината сега да не е като първите ви месеци.
Аз съм в 2+ годишна връзка и всеки път като се видим е като на първа среща. Чувството е почти същото (малко по-разумно е сега), очакването е същото, тръпката е дори по-силна... Но ние никога не сме навлизали прекалено в личното пространство на другия. Приели сме, че не можем да гледаме само себе си и да се затворим в някаква черупка само двамата. За това си и даваме пълна свобода един на друг.
И спря да се върти за миг земята..
Наистина всеки има нужда от лично пространство. Първите месеци е нормално да се чувствате така хормони и т.н. .. Забелязала съм, че при мъжете е малко различно, докато ние понякога имаме доста нужда от това те да са до нас, ам те са малко по различни. Те държат на личното пространство, за това просто отпусни малко, за да не го изгубиш.
)
If everyone loved and nobody lied...
Ми нормално е като свикнете един с друг, да не примирате от желание да сте нон стоп заедно. Това не значи, че не се обичате. Дай му повече лична свобода. Остави нещата в неговите ръце. Нека той те търси, когато има желание.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ти си луда. Бих те зарязал веднага.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ти си лепка, а той пъзльо. Не е нормално.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Няма лошо да си привързана и да искаш да си с тоя човек, но трябва да му оставиш и пространство, в което да диша. Тоест да си има свободно време за хобита или просто излизане с приятели.
Иначе нормално е нещата да са улегнали вече, да сте свикнали един с друг - особено след като сте прекарвали сума ти време заедно. Макар, че ние вече с приятеля ми 7 месеца сме неразделни и все още ни е много яко и не ни е писнало.
Та, така де.
Дай му свобода малко.
Щом не ти е бил шута още, значи те обича... аз щях да те пратя в девета глуха. Явно тоя е мъж под чехъл... язък, още един падна зад борда. Всеки човек си има лично пространство и никой няма право да се бърка вътре. Какви са тия работи 24/7 - история "дупе-гащи". Хайде, стига! Ако искаш връзката ти да просъществува, по-добре поуспокой топката и разбери, че не можеш да притежаваш приятеля си и да е на разположение когато си пожелаеш.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
За виждането,зависи от хората и от възможностите им.Аз и моят приятел сме заедно почти 2 години,но си се виждаме всеки ден и сме си нон стоп заедно,поради простата причина,че градът ни е малък,пък и живеем близо един до друг.
Просто не го задушавай,това ще се отрази зле на връзката ви,карай го спокойно.