- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Татоировка на Устната
Татоировка на Устната
Здравейте, смятам да си правя тато от вътрешната страна на долната устана, някой приятели имат и казват че не боли защото било с упойка, другото което знам е че след определено време ще се махне и въпроса ми към вас е знаете ли за колко време ще се махне и дали когато ми я направят е възможно на другия ден нещо да се инфектира, и нещо да ми стане, и възможно ли е да помоля татуиста да не забива иглата много на далбоко за да може след възможно най-малко време да ми се изтърка и да се махне ? Благодаря ви предварително![]()
абе, много си неграмотен бил, бе...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
за какво ще я правиш и ще искаш да се махне по-бързо?!
по-добре не си прави.
не мисля, че може да ограничаваш колко дълбоко да я направи татуиста, все пак трябва е по-дълбоко, за да стои
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Какъв е смисъла да си правиш нещо, което искаш след възможно най-малко време да се махне? И като те е страх от болката за кво ти е?
иначе да, там и на стъпалото отдолу мастилото "избелява" най-бързо, точно време не мога да кажа. Предполагам, че при всеки е различно.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
ок ще ви кажа защо, защото ще си татоурам името на момиче и като скъсаме кво ще правяискам накде за 7-8 месеца да ми стои макс година :/
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
хахахаххахахахахха
НЕ ГО ПРАВИ
добре знам че е тъпо но аз си решавам просто ми кажете ще се махне ли след 7-8 месеца и ще се поддуе ли
ще се махне след доста по-малко
ако го поддържаш както трябва, дали ще се инфектира зависи само от организма ти и дали ще отхвърли по някакъв начин мастилото
татуиста ще ти обясни доста по-подробно всичко за поддръжката и т.н., отколкото някой тук във форума
Въпроса е да не отидеш при някой, който не е правил още татуси там и ти ще си му опитното зайче ..това ще е голяма грешка според мен.
Простотията няма край.
Последно редактирано от xpuct0wa : 09-21-2012 на 15:22
знам че е тъпо, но избора си е мой, спокойно няма да съм опитно зайче ще хода при най добрия татоист в пловдив за да се татоураш при него дори трябва да имаш час, в смисал сички ходат при него такаче не е тва проблемадано наистина да се махне за по малко от 7-8 месеца
Не знам какво ти е, но това е като всяка нормална татуировка и няма да се махне... А и просто си смени аватара, защото такива като тебе са срам за България..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon