- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мамо, имам 6 :)
Ми да, но разликата между мен и тези, които не им достига пипе да разберат, че просто НЕ МОГАТ, аз си знам, че по физическо НЕ МОГА да бягам за 8 секунди или такива. По математика НЕ МОГА да мина 5, винаги има грешка, която ми смалява оценката и аз го осъзнавам.По математика даскалите се радваха, че се старая, но не са ми писали повече от заслуженото, освен последната ни учителка - рускиня, която на всички начатка 5 и 6. 7ми клас завърших с 4 и бях единствената от класа ми с 4 от амбициозните хора. Не се тръшках, защото не съм бележкарка, а и осъзнавам, че толкова мога.
Докато има хора, които или не си дават зор въобще и много лесно казват: "Тва не е за мен/Не го мога", или не могат да схванат, че просто не ги бива.
И фактът си е факт - някои хора са интелигентни. Някои хора имат интелект. Някак си, усещат ги нещата. Други ги нямат тея неща и разчитат на наизустяване и после се чудят що не им се получава в даскало. Такива все реват как в училище не е справедливо, колко е трудно и тн.
Еми аре БЕГИ. Бог не ти е дал акъл, дал ти е нещо друго.
Знам, че звучи супер надуто, но е така. Някои се справят в училище, някои не се справят. За да е равно, може да се допълни, че интелигентните хора обикновено са и малко по-нещастни от другите, ама това е друг въпрос.
И ако не смяташ да ми четеш целите постове, не им отговаряй. Или изобщо не ги чети, вместо да скачаш да отговаряш, при положение, че не си ги прочела. Ясно е к'во имам предвид, не извъртай. Нали, не съм писала че имам 6тици за старание, но много добри оценки - да. И напълно заслужени в рамките на ВЪЗМОЖНОСТИТЕ МИ. А те, при достатъчно старание, са по-големи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride