хм,сори че не съм чела коментарите над мене,обаче не мързи
та ,по темета
Тва е често срещано явление,лично на мене не ми харесва Като се замисля в старото ми училище стандарта беше по-висок и (ама тва никой не ми вярва :Д) имах кофти оценки,въпреки че си скъсвах четирибуквието от учене! Рядко се случваше да имам нещо по-високо.Единици бяха тези,които имаха много високи оценки,естествено бяха направени като роботи о.О и често бяха обект на всеобщо подиграване и тормозене...Обаче точно тези,които бяха тормозени влязоха в елитните гимназии,а "готините" се набутаха по техникумите,където няма нужда от оценката от матурата за кандидатстване.Е,аз пък се набутах в едно квартално училище.Да,и аз исках по елитните ама...тва е положението -.- Поне хората са по-добри.Но да се върна на оценките. Нивото е значително по-ниско.Макар че имам амбицията да си уча доста стабилно,получавам сред най-високите оценки,даже често се е случвало аз да съм с 6 от двата класа Та то,щом аз поназнайвам това онова,какво остава за тези които имат 3? и то даже през цялата година се правят на клоуни,накрая чак се сещат,че все пак са на училище и трябва да свършат нещо.Пускат ги с 3ки,защото на никой не му се занимава.Много съм разочарована,никаква мотивация за учене няма.Моето учене се състои от това,че много се дразня,като не знам нещо но това е отделен случай :Д Лично забелязвам,че има някакво масово затъпяване сред младите,а това е много жалко Бележкари нямаме чак толкова, но честно казано това да се стремиш към една цифра,вместо към получаване на повече знания , е адски тъпо такива хора заслужават да им праснат една 2ка и да ходят на поправителни,берем им влезе нещо у комплексарката тиква -.-