.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Wink по психология

Може ли да питам какво означава субективност щото уча за първа година психология апък в интернет не мога да намеря, а наще ми го обесняват много странно :Д БЛАГОДАРЯ

Супер фен Аватара на JDeel
    Като питаш 100 човека "Аз хубав ли съм?", всеки ще ти даде неговото мнение, което е субективно. За някои ще си хубав, за други няма да си, а освен всичко хубостта не може и да се измери технически.
    Не знам дали "обективно" има нещо общо с "обект" и "субективно" със "субект", но аз бих ги разграничил по степен на точност. Обективност - най-висока точност на преценката, погледнато от всички ъгли. Субективност - ниска точност на преценката, дето всичко зависи от гледната точка (ако въобще я има).

Много ти благодаря

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Във философията обективно е всичко, което не подлежи на влиянието на каквито и да било външни фактори и общовалични иначе закони. Субективно е обраното. Не знам в какъв смисъл искаш да чуеш някаква дефиниция. Ако е в контекста на ежедневието, горният отговор е що-годе добър.

Мега фен Аватара на Chacho
    Всъщност субективното е това, което се определя като вярно/грешно от ума ни. Обективно е това, което е вярно/грешно дори и без нашата оценка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от xImG0naLiveMyLifex Виж мнението
    Може ли да питам какво означава субективност щото уча за първа година психология апък в интернет не мога да намеря, а наще ми го обесняват много странно :Д БЛАГОДАРЯ
    ще изучаваш човешките действия разсъждения начини на реакция чувства

ако ти кажа че си красива как ще реагираш?
    това изучава психологията
    ОДИН!!!

Много ви благодаря помогнахте ми ♥

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си