- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща
Здравейте, имам питане по скоро притеснение че на първата ми среща с едно момиче ще стане гробно мълчание. Най много ме е страх от това. Вие ще кажете не се притеснявай ама мен ме обземат разни паранои от сорта ами ако стане, какво ще правя. А не искам да го изпусна това момиче защото го харесвам исключително много. Абе май си падам и притеснителен малко. Много зависи човек как се държи човека до мен. Аз съм спирам да се притеснявам ако бъда предразположен ама в тоя случе не трябва мен да ме предразполага а аз трябва да съм човека който да задава настроението. И така пък и това ще ми е и за първи път да излизам с момиче (всичко си има първи път) и май ме разбирате надявам се. И ако отидем на кино момичета какви фими харесвате защото ми се струва че не е най подходящо да отидем на "непобедимите" нали така :Д. Дайте пример от сегашните филми дали някой става.
Попитай я какво й се гледа, всеки си има вкус. Една приятелка го беше гледала и ме навиваше и мен, но аз не исках...
А относно мълчанието - може преди срещата да помислиш за определени теми ивъпроси, които да й зададеш, но все пак бъди непринуден. Ето една статия по темата: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D1%89%D0%B0 В този сайт има и други теми за свалките, които са чудеси за начинаещи като теб. Успех!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
За първа среща не е добре да я водиш на какъвто и да било филм.
Начин да не се притесняваш няма, но.. е добре да я заведеш на място на което ще е възможно да се опознаете.
Да разбереш какво харесва и т.н.
Щом и тя е срамежлива като теб може да си допаднете. Бъди себе си и каквото стане.
Защо да не е филм? Преди филма може да излязат някъде на кафе и да си говорят за филма, после докато гледат отново може да коментират някои неща и след приключването на филма пак... Постоянно ще има за какво да си говорят и авторът ще е по-спокоен, според мен. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
т'ва с киното никога не съм го разбирала. рецепцията не е най-груповото занимание...
щом се притесняваш, заведи я на място, което обичаш, на което се чувстваш максимално удобно, в свои води;
ако решиш да се възползваш от последните хубави дни навън, избери разходка (слънчице, сладолед, лежерно такова) и/или някое от множащите се културни мероприятия в началото на сезона, ако си падате. успех и да разкажеш!)
//секс, хубаво печелиш от този сайт, обаче е много досадно линк към него да ти е във всеки пост;
Не я води на кино. Опознйте се, заведи я на място където можете да си говорите спокойно. Не си гълтай езика, все ще си намерите общи теми на разговор.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не се фокусирай върху идеята на всяка цена да се получи, че тя е специалната, единствената, и прочее дивотии. От тук ти тръгват бедите.
Излезте, вижте се и си изкарайте готино. Дали и какво ще се получи ще разберете след това. И кино за първа среща е рецепта за провал. Както и да го сучеш. Подкрепям блаб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Виж, сега!
Хубаво е, че премисляш и осмисляш нещата, ама не прекалявай. Не си създавай някакви графици и речи, няма да се получи. Остави нещата да са си, както са си писани, дето се вика. Видиш ли, че тая тема не й е интересна - действаш с друга. Просто това е първа среща - за опознаване и така нататък. Попитай я за интересите, каква музика слуша и така нататък. Не се притеснявай.
Хм сега да ви питам нещо. Аз си я поканих но тя беше заета и каза " Може БИ по натам"
Главно към момичетата как да го възприемам този отговор.
1. Офф как да го излъжа тоя да го разкарам от мене
2. Нистина е заета и щом е писла може би по натам мисли че наистина няма да е зле да излезнем.
аз го тълкувам като отрязване, сори;
Отрязала те е. Ако наистина е била заета И иска да се види с теб, ще предложи алтернатива кога да се видите. Щом такава липсва, явно не си и сред приоритетите.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз мисля, че те е отрязала. Възможно е сега покрай училище естествено да е заета, но.. Няма нищо, не е единственото момиче на света.![]()
<3 d(ˆˆ)b
Разчупи леда, дръж се като сър Стенли Ройс
Ще се опитам да ви докажа че не сте прави тъй като причината която изтъкна за заетостта си беше доста сериозна и лесно доказуема.
Честно да ви кажа много се надявам да не сте прави.
Аз съм си направил някой изводи. Има момичета които ми допадат като характер но не и като външен вид. Има момичета които ми допадат като външен вид но като видя във facebook 10 снимки от тоалетната на мола и поредната чалгия която слушат като музика и ми стават ясни.
Момичето което харесвам е (как да го определя) красиво ама наистина едно такова естествено без тонове с грим. Интелигентна е слуша същата музика като мен. Любимата и песен е същата като моята. Абе вичко. Един приятел ми вика че съм перфекционист и съм си бил вдигнал летвата ама как да харесам някого когото просто не харесвам.
П.С. Направо не мога да повярвам че стигнах до тук да се оплаквам във форум. Ужас.
И на моята беше така.Мълчахме като пукали.Вече се бяхме опознали във фейсбук и нямаше какво да го питам.И все още е така.Няма за какво да си говорим и мълчим.Той все вика кажи нещо и аз казвам еми не знам ти кажи.Може ли някакви съвети за теми,които да обсъждаме.
Aма тоя фейсбук как прецаква всичко. Аз а сега само по него я познавам но много искам на живо да си поприказваме.