.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Първа среща

Здравейте, имам питане по скоро притеснение че на първата ми среща с едно момиче ще стане гробно мълчание. Най много ме е страх от това. Вие ще кажете не се притеснявай ама мен ме обземат разни паранои от сорта ами ако стане, какво ще правя. А не искам да го изпусна това момиче защото го харесвам исключително много. Абе май си падам и притеснителен малко. Много зависи човек как се държи човека до мен. Аз съм спирам да се притеснявам ако бъда предразположен ама в тоя случе не трябва мен да ме предразполага а аз трябва да съм човека който да задава настроението. И така пък и това ще ми е и за първи път да излизам с момиче (всичко си има първи път) и май ме разбирате надявам се. И ако отидем на кино момичета какви фими харесвате защото ми се струва че не е най подходящо да отидем на "непобедимите" нали така :Д. Дайте пример от сегашните филми дали някой става.

Попитай я какво й се гледа, всеки си има вкус. Една приятелка го беше гледала и ме навиваше и мен, но аз не исках...
    А относно мълчанието - може преди срещата да помислиш за определени теми ивъпроси, които да й зададеш, но все пак бъди непринуден. Ето една статия по темата: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D1%89%D0%B0 В този сайт има и други теми за свалките, които са чудеси за начинаещи като теб. Успех!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    За първа среща не е добре да я водиш на какъвто и да било филм.
    Начин да не се притесняваш няма, но.. е добре да я заведеш на място на което ще е възможно да се опознаете.
    Да разбереш какво харесва и т.н.
    Щом и тя е срамежлива като теб може да си допаднете. Бъди себе си и каквото стане.

Защо да не е филм? Преди филма може да излязат някъде на кафе и да си говорят за филма, после докато гледат отново може да коментират някои неща и след приключването на филма пак... Постоянно ще има за какво да си говорят и авторът ще е по-спокоен, според мен. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Blab
    т'ва с киното никога не съм го разбирала. рецепцията не е най-груповото занимание...
    щом се притесняваш, заведи я на място, което обичаш, на което се чувстваш максимално удобно, в свои води;
    ако решиш да се възползваш от последните хубави дни навън, избери разходка (слънчице, сладолед, лежерно такова) и/или някое от множащите се културни мероприятия в началото на сезона, ако си падате. успех и да разкажеш!)
    //секс, хубаво печелиш от този сайт, обаче е много досадно линк към него да ти е във всеки пост;

Не я води на кино. Опознйте се, заведи я на място където можете да си говорите спокойно. Не си гълтай езика, все ще си намерите общи теми на разговор.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не се фокусирай върху идеята на всяка цена да се получи, че тя е специалната, единствената, и прочее дивотии. От тук ти тръгват бедите.

Излезте, вижте се и си изкарайте готино. Дали и какво ще се получи ще разберете след това. И кино за първа среща е рецепта за провал. Както и да го сучеш. Подкрепям блаб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Виж, сега!
    Хубаво е, че премисляш и осмисляш нещата, ама не прекалявай. Не си създавай някакви графици и речи, няма да се получи. Остави нещата да са си, както са си писани, дето се вика. Видиш ли, че тая тема не й е интересна - действаш с друга. Просто това е първа среща - за опознаване и така нататък. Попитай я за интересите, каква музика слуша и така нататък. Не се притеснявай.

Хм сега да ви питам нещо. Аз си я поканих но тя беше заета и каза " Може БИ по натам"
    Главно към момичетата как да го възприемам този отговор.
    1. Офф как да го излъжа тоя да го разкарам от мене
    2. Нистина е заета и щом е писла може би по натам мисли че наистина няма да е зле да излезнем.

Мега фен Аватара на Blab
    аз го тълкувам като отрязване, сори;

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Отрязала те е. Ако наистина е била заета И иска да се види с теб, ще предложи алтернатива кога да се видите. Щом такава липсва, явно не си и сред приоритетите.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    И аз мисля, че те е отрязала. Възможно е сега покрай училище естествено да е заета, но.. Няма нищо, не е единственото момиче на света.
    <3 d(ˆˆ)b

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Разчупи леда, дръж се като сър Стенли Ройс

Ще се опитам да ви докажа че не сте прави тъй като причината която изтъкна за заетостта си беше доста сериозна и лесно доказуема.

Честно да ви кажа много се надявам да не сте прави.
    Аз съм си направил някой изводи. Има момичета които ми допадат като характер но не и като външен вид. Има момичета които ми допадат като външен вид но като видя във facebook 10 снимки от тоалетната на мола и поредната чалгия която слушат като музика и ми стават ясни.
    Момичето което харесвам е (как да го определя) красиво ама наистина едно такова естествено без тонове с грим. Интелигентна е слуша същата музика като мен. Любимата и песен е същата като моята. Абе вичко. Един приятел ми вика че съм перфекционист и съм си бил вдигнал летвата ама как да харесам някого когото просто не харесвам.

П.С. Направо не мога да повярвам че стигнах до тук да се оплаквам във форум. Ужас.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Само гледаи да не и стане скучно,че тогава се прецаква сичко.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

И на моята беше така.Мълчахме като пукали.Вече се бяхме опознали във фейсбук и нямаше какво да го питам.И все още е така.Няма за какво да си говорим и мълчим.Той все вика кажи нещо и аз казвам еми не знам ти кажи.Може ли някакви съвети за теми,които да обсъждаме.

Aма тоя фейсбук как прецаква всичко. Аз а сега само по него я познавам но много искам на живо да си поприказваме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си