Тази тема е за всички, които имат проблеми с ревнив партньор. Нека всички да споделят преживяванията си провокирани от ревността, за да помогнем и на други, които са в подобно положение. Аз ще започна първа.
С въпросния господин имахме връзка 3 години и в началото някак си успяваше да прикрие чувствата си (около година може би), но в последствие започна да показва истинското си аз. Постоянно ми намекваше, че не трябва вече да се обличам като сериозна жена и няма на кого да се харесвам. В началото се започна с това да не ходя с поли и деколтета. По- късно започна да ходи навсякъде с мен- едно кафе с приятелки не можех да изпия без и той да е там, пък да не говорим и мъже да има в компанията. После реши, че колегите в работата ме свалят и ме накара да напусна, за да няма конкуренция. Следенето по телефона с постоянни обаждания просто не си струва да се споделя, защото е най- малкия проблем в цялата тая мръсотия наречена ревност.Когато излизахме някъде това беше само с неговата компания,а когато приятелите му видяха какъв е започнаха нарочно да ми говорят разни неща, за да се ядосва и той полудяваше още повече, без да забелязва, че те му се подиграват. Най- накрая животът ни се превърна в непрестанни скандали, завършващи с обещания за промяна, но така и нищо не се промени.
В резултат на всичко това аз спрях да излизам, отдръпнах се от приятелите си и в един момент се оказах напълно сама. Това не е любов, а болест която не може да се контролира и си остава за цял живот.