- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- УЖАССССССССССССС!!!!!!!!!
Бяло течение .. какво да направя за да го няма . Тоес момиче съм на 15 и имам бяло течение.. измивам се но след 30 мин почва да ухае ужасно .. искам да утида на генеколог но трябва да е с родител а преди си слагах тампони и масторбирах ..и може би не съм детствена нямам досега полов акт нз дори какво да правя .........
Гинеколог.
Мастурбирането и тампоните не са отнели девствеността ти.
Първо, не ти трябва родител за гинеколог... поне на мен не ми трябваше.
Второ, не можеш да се отвориш с тампон.. още по-малко като мастурбираш
И не е нормално да имаш бяло течение, а отидох заради същото и се оказах с кисти ...
Добре бе, не разбирам как може да ви има нещо и да не кажеш поне на майка си. Смисъл кое му е странното не разбирам. Не е като да има нещо др м/у краката и да не знае какво е. Болест като болест и точка.
Отделно, че не е задължително да ходиш с родител...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
не, че имам сливка между краката, ама еднва ли е бяло течение проблема щом 30 мин. след като се измиеш започва да мирише ужасно
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Иди на лекар. Не си се отворила с тампоните, споко.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами, Утиди на гЕнеколог...
Иии, по принцип наистина би трябвало да отидеш с придружител, но може да пробваш да си вземеш направление, някой лекари дават, не знам твоя дали е от тях. Майка ти е жена, и трябва да разбира по-добре от теб, че този вид проблеми не са за пренебрегване!
Обясни на майка си ситуацията, кажи и че си ползвала тампони и тн. но си девствена, и иди на лекар, сама или с нея, както си прецениш.
задължително отиди на лекар, може да не е нещо сериозно но поне ти да бъдеш сигурна. не мисля че трябва с родител, може да вземеш някоя по-близка и по-голяма приятелка примерно
Отиди на лекар.
Не е задължително да си с родител, вземи приятелка и отивай.
Ъъъъ, не схващам защо въобще трябва да намесваш майка си. Отиваш при джи-пито и искаш направление за "генеколог". Ако те е срам да й опишеш проблемът си или нещо от сорта просто казваш, че имаш непоносимо БМЦ, а на 'генеколожката' казваш истинският проблем. И си уредена.
Ако и т'ва не ти е вариант отиваш в някоя аптека, описваш проблема и молиш да ти препоръчат нещо.
Бтв начинът по който е написана темата искрено ме разсмя -с това си и заслужи да пиша в нея.![]()