.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен

Привързаност

Според вас, възможно ли е да си бил дълго време с един човек и накрая вече да го обичаш просто като приятел и си свикнал с него, но не го осъзнаваш и твърдиш, че го обичаш истински ?
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Според мен да. Така любовта не изчезва, а като енергията се превръща в друг вид. Рано или късно осъзнаваш обаче, че е само привързаност, когато вече двамата не търсят ласките си така, както преди са го правили.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не можеш да се заблудиш по този начин. То се усеща. За да се получи това, първо трябва да изчезне страстта, а това ще се усети веднага.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Не можеш да се заблудиш по този начин. То се усеща. За да се получи това, първо трябва да изчезне страстта, а това ще се усети веднага.
    И аз така мисля.

Освен това съм на мнение, че когато вече нямаш романтични чувства към даден човек, започваш да си харесваш други, а това вече няма как да не го забележиш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Мисля, че е възможно.
    В един момент, при някои двойки се получава така, че си омръзват взаимно, не търсят внимание и ласки, както са го правили преди това. Това може да е моментно, поради много проблеми с работа, училище и така нататък, може да е показател, че това е края.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Възможно е.Кофти е когато двамата свикнат до такава степен един с друг,осъзнават,че я няма искрата вече,но въпреки това така са се привързали,че не могат да си бият шута просто ей така -.-

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Споредн мен е напълно възможно, но няма как да не усетиш... Причината да си с този човек се е променила и няма как да не се отрази.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на shmatarok
    Предполагам, че е възможно, особено при по-заблудените, които бъркат до някаква степен чувствата на любов/страст с чувството на привързване (като към приятел имам предвид).

Супер фен Аватара на Me4encety
    Да.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Възможно е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си