- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Привързаност
Според вас, възможно ли е да си бил дълго време с един човек и накрая вече да го обичаш просто като приятел и си свикнал с него, но не го осъзнаваш и твърдиш, че го обичаш истински ?
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Според мен да. Така любовта не изчезва, а като енергията се превръща в друг вид. Рано или късно осъзнаваш обаче, че е само привързаност, когато вече двамата не търсят ласките си така, както преди са го правили.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не можеш да се заблудиш по този начин. То се усеща. За да се получи това, първо трябва да изчезне страстта, а това ще се усети веднага.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мисля, че е възможно.
В един момент, при някои двойки се получава така, че си омръзват взаимно, не търсят внимание и ласки, както са го правили преди това. Това може да е моментно, поради много проблеми с работа, училище и така нататък, може да е показател, че това е края.
Възможно е.Кофти е когато двамата свикнат до такава степен един с друг,осъзнават,че я няма искрата вече,но въпреки това така са се привързали,че не могат да си бият шута просто ей така -.-
Споредн мен е напълно възможно, но няма как да не усетиш... Причината да си с този човек се е променила и няма как да не се отрази.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Предполагам, че е възможно, особено при по-заблудените, които бъркат до някаква степен чувствата на любов/страст с чувството на привързване (като към приятел имам предвид).