- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам я ;(
Здравейте всички. С приятелката ми се разделихме преди 2 седмици, но аз всяка нощ плача за нея и не мога да я забравя. Бяхме заедно 1 година и 8 месеца. През това време пак се разделихме 2 пъти.. Тя има разни недостатъци, които за мен ще са големи проблеми занаппред, но аз не мога да си го призная и изобщо не мога да я избия от главата си.. Нямам никакво желание да флиртувам с други момичета. Приятелката ми е твърдо решена повече да не се събираме.. Каза, че тази раздяла е била последна и че вече не е готова за връзкаАз много я искам обратно, въпреки всичките й недостатъци. Преди ми обещаваше много неща, а вече се оказва, че е станала пълна противоположност
Много ме боли.. Аз искам само нея.. Питам я какво иска да направя, за да й докажа, че я обичам (въпреки, че съм го доказвал много пъти, но без ефект), тя казва, че не иска нищо вече от мен. Знам, че не трябва да я искам, но не мога.. Тя е на 16, аз съм на 18. Всеки съвет ще ми е от полза. Благодаря ви предварително.
Щом сте ходили толкова време,говорете(ако не сте го направили) и й кажи всичко...Късмет и дано се съберете отново
ти си мъжка курва ! просто си бахти женчото,и да плачеш и да не...същата работа,нищо няма да се промени,ако искаш и сутринта плачи,без да поговорите,няма да стане,а щом ти го е казала толкова твърдо нея притискай може да я отблъсне повече.Просто я заеби,има други...ще ти мине.
"Ако обичаш един човек а той иска да си тръгне пусни го ...ако се върне значи и той те обича , ако не се върне не съжалявай... всеки край си има ново начало рано или късноПървоначално написано от playhard1
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Фактът, че плачеш за момиче и употребяваш изрази като "много ме боли" показва, че изобщо не заслужаваш гадже. А това, че си на 18 циментира нещатаЕМО.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ами чесно казано,няма много полза от това да плачеш за нея,още повече,че ти е заявила точно и ясно нейното решение ... ако наистина я искаш много (а явно е така) не спирай докато не станеш за срам,тогава вече може да се оттеглиш, или ако имаш достойнство и си поне малко мъж - забрави я .. стегни се малко.Най-малкото което трябва да направиш е да спреш "да плачеш всяка нощ" за нея ... и чесно казано,след 1 год. и 8 мес. е трудно да върнеш "изминалото време" като имаш напредвид "категоричното й НЕ " ... най-добре я забравиколкото се може по-бързо ..
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Чакай бе братле...това че момчето има чувства към нея и че плаче ... нищо ли не значи....и факта че е на 18 означава че е разбрал какво иска от живота .....Първоначално написано от fenastz
бе нека да си го разбира,ама той ако плаче за това...Първоначално написано от Valento
и това че е на 18 и плаче за няква овча купел на 16,не го прави по разбрал и голям мъж от мен/теб и другите !
Ако знаеше какво иска от живота, не би плакал за нещо толкова незначително.Първоначално написано от Valento
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Съгласна съм с Valento.Първоначално написано от Valento
За теб едно момиче, една връзка, една любов незначително нещо ли е бе ? Аз съм потресена.![]()
Всяко живо същество което изказва мнение,желае някого и го е доказал по безброй много начини заслужава шанс да бъде поправен там където е бъркал...всяко нещо си има неговото значение и смисъл за да бъде направено и доказано по неговия си начин
предполагах, че повечето ще кажат "заеби я", но не мога. Това ми е първата истинска любов и все още много я обичам, винаги съм я обичал и ще я обичам.. И аз искам да я забравя, но не става само с искане.. Офф![]()
А говорихте ли..? Повтарям се,кажи и всичко щом държиш на неяПървоначално написано от playhard1
казах й.. Категорична е..Първоначално написано от Tedchy
![]()
Човек според мен момичетата (поне повечето) си падат по мъжкари,който казват или или.Такава дето иска да и лазиш в краката...я да ходи да да д*ха на магистралата !!! Бъди твърд и ако нищо не стане значи тя не те заслужава !!!
Забрави за нея..Ще ти е трудно,но няма невъзможни неща..КъсметПървоначално написано от playhard1
правил съм го, и не обичам да се моля на никого, но пак аз я търся. Баси работатаПървоначално написано от ForzaFelipe
Нали затова постнах темата - как да я забравя?!?!
наистина ужасно.. гадно е когато си бил с някой повече от година и половина и изведнъж край..но след като не иска да има нищо общо с теб вече, няма смисъл да я молиш, примири се, че всичко е свършило.. кажи и, че ако поиска пак да сте заедно ти си готов да си с нея, че много я обичаш и винаги ще я подкрепяш, благодари и за прекараното време заедно и просто я остави.. година и 8 месеца е доста време, едва ли е спряла да те обича, явно има нужда да бъде сама.. може би ще те потърси. нормално да нямаш желание за други момичета, още страдаш по приятелката си, изстрадай си я хубаво пък тогава мисли за други..
Имало едно време..
Не мисля, че ще ме потърси. Страшен инат е! Просто не сте виждали такъв...Първоначално написано от YouMakeMeSmile
![]()
Излизай с приятели,намери си хоби и гледай да не мислиш за случилото се!Постепенно ще я забравиш.Първоначално написано от playhard1
Ми явно щом питаш явно си кух...излизаи с приятели,забавляваи се,флиртуваи с други женски...начини много стига желание да има,а ти маи нямашПървоначално написано от playhard1
нали казах, че нямам никакво желание за други момичета. Имам желание да я забравя, но нали казах, че не става само с искане. Ще опитам, благодаря за съвета.Първоначално написано от Rounder