.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Забравих как се общува с момиче

Здравейте всички, аз съм 1 нормално момче. Оприличавам себе си като средно-красив. Човек с характер съм, но как започна моята история. Имах мн добър приятел, от както се помня бяхме винаги заедно. Моите проблеми бяха и негови и обратното. Един ден той замина за чужбина, за постоянно, бях 5ти клас. Чувахме се по телефона, но с времето разговорите ставаха все по-редки и след време спряхме да се чуваме иззобщо. Затворих се в себе си, започнах да прекарвам времето стоейки пред компютъра. В 7ми клас се забърках с гаменчета и това тотално обърка живота ми. Бягах от дск, биех се, ядосвах наще. Тва продължи до 10ти клас когато се запознах с 1 момиче, с нея и направих сефтето. Но 1 год по късно се разделихме и от тогава до сега съм сам... вече 2 години и ме изгаря от вътре. Лошите неща които преживях ме направиха по-добър човек. Изключително чувствителен съм, но от вътре. А, лицето ми е като от камък, смея се понякога но не истински. Забелязвам как някои момичета ми правят намеци или ме заглеждат НО АЗ НЕ ИМ ОТВРЪЩАМ НЕЗНАЙНО ЗАЩО. А така желая да прегърна някое момиче да се почувствам мъж.... Имам нужда от обич.

П.П. Има още неща които искам да споделя, но предпочитам да остана анонимен.

Просто не си намерил подходящия човек.Ти не може да се насилваш да харесваш момичетата,които те свалят.Просто ти трябва време да забравиш това важно момиче-все пак ти е била първата и ти е помогнала да се почувстваш добре въпреки трудностите.Не се насилвай и не се измъчвай.Всичко ще си дойде на мястото рано или късно и отново ще се влюбиш.Сигурно си объркан и несигурен,но пак ти казвам-не се насилвай да харесваш някого само защото ти е самотно.Знам че е трудно,но потърпи още малко.Дано с моите глупости да съм помогнала.А и много добре знам болката от загубата на най-добър приятел и въздействието на лоши компании.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Еми налиташ на някоя и готово.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Какво ще рече,че си забравил как се общува с момиче...? То няма нищо сложно, харесваш някоя, заговаряш я и ако те накефи - действаш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Прегръщаш, и готово.
    Много ти липсва близост с майка ти, но с тази драма няма да получиш нормално момиче.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Прегръщаш, и готово.
    Много ти липсва близост с майка ти, но с тази драма няма да получиш нормално момиче.
    Дефинирай "нормално"
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен
    Коя зодия си ?
    Абе разбирам те ,но най-важното е да се отпуснеш, не се притесняваш и сам да откриеш път
    Инач да не ти пука много

Мега фен Аватара на Chacho
    Недей да разграничаваш между момчета и момичета. Едно и също отношение имай и към двата пола. Вече, ако някоя ти хване окото, флиртувай. Бъди самоуверен и просто действай. Веднъж събереш ли смелостта, после ще ти тръгне по мед и масло. Не се страхувай от провала.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен
    Град
    Vidin
    еми и аз се чувства така авторе..момиче съм.. имам нужда някой да ме разбира..всички само ме съдят.... ако искаш..пиши ми..

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Може би трябва да се научиш да приемаш критиката.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Изключително сте прави всичките... благодаря че си направихте труда )

П.П. зодия скорпион съм

Мега фен
    Човек изключително добре отговаряш на характеристиката си на скорпион
    пс и аз съм скорпион ,октомрийски
    Значи това за лицето - като се отпуснеш пред близки приятели не ми казвай,че не пак мълчиш и не правиш физиономии и не се хилиш ,защото и ние го можем това,но под определени обстоятелства
    Викаш изключително чувствителен си , но от вътре и хората не разбират - абсолютно точно определение за всички скорпиони ;d
    Мълчалив ще си , това не го отричам, но ако се загледаш по внимателно, вдигнеш си малко самочувствието - ще видиш ,че повечето момичета (osobeno tezi koito ne te poznavat) -те гледат и а познай защо? ;D
    аМА ние сме ботове- срам , или не толкова срам, колкото и аз ддз
    И др какво да кажаа, трябва да си по -отворен и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си