- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Според мен тази тема има потенциал да стане интересна не само на мен
Какво вие, момичетата, търсите у едно момче и намирате за привлекателно?
>inb4 умен
Не, това е за пред хора. Това тук е интернета. Разкажете какво наистина ви интересува у момчетата?
пр. Ръст, Мускули, Музикален афинитет, интелигентност, хумор, джентълменство (>inb4 2012 gentleman mfw) и т.н.
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
ми искам да е романтичен сладък ии да държи на външния си вид
Еми не е задължително да има мускули стига да се грижи за тялото си, високите много ги харесвам, но и някой колкото мен също мога да го харесам ;д Външния вид не ми е толкова важен колкото характера. Аз лично мога да се влюбя във всеки ;д, което не е много добре. ;д
Проблема е че много от днешната младеж, (Ха, сякаш съм от друго време) се интересува: ходи ли по купон, бяга ли от час, пуши ли, пие ли, кифла/джия ли е, прави ли се на отворко, надува и хвали ли се, и да не е мн умен ;д
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Закрила...да ме кара да се чувствам защитена с него. Харесвам мускулести татуирани лоши момчета с бръснати глави.
Последно редактирано от OutlawGirl : 09-22-2012 на 21:16
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Мистър Гардероб плс.
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Заключвам ти темата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Търсачка знаеш ли какво е? Знам, че е по-лесно така, ама няма да умрЕш.
И спри да "използваш" greentext и фразички извън 4ch. Нищо лошо не си направил, ама е доста тъпичко.
А относно темата, още от сега мога да ти кажа, че е строго индивидуално както ти сигурно вече знаеш и ако си мислиш, че след като 20 потребителки ти кажат какъв тип харесват ще топнеш чушката, не си в правия път.
Т'ва е реалността, + това дето описваш се харесва само на кифлите или кажи-речи на голям процент от тийновете, ама т'ва е. Deal with it. И аз се чувствам неоценен, ама не си избивам комплексите.Проблема е че много от днешната младеж, (Ха, сякаш съм от друго време) се интересува: ходи ли по купон, бяга ли от час, пуши ли, пие ли, кифла/джия ли е, прави ли се на отворко, надува и хвали ли се, и да не е мн умен ;д
Не се опитвам да се заяждам, всъщност споделям болката ти.
Тряя се действа, а не да питаш *обида за женския пол* какви са им нереални изискванията. Това е общо взето.
С кисненето тука до никъде няма да стигнеш, от личен опит ти го казвам.
Интелигентен и с характер. Не понасям простаци, особено мъже...
Третият важен критерий е ръстът. Аз съм висока и някак не върви до мен да застане някой дребосък.
Природа, природа, но за моите 170 трябват поне 185 (+)...![]()
търся разбирателство,ум,чувство за хумор,добър външен вид,романтичност,обич и височина над 175
мисля че бях изчерпателна![]()
към момчетата : спрете се с тия теми + използвайте търсачката
о боже
искам да не е момче, а мъж, първо
височината установих, че не ми е на първо място вече, дори отпадна назад в класацията, заради него :Д
големите ръце са предимство
брадата също
и по-дълга коса също (не първи, втори номер, ами по-дълга, но не чак да си връзва опашки и плитки и пр.)
това откъм външен вид
иначе да учи или работи нещо, да е сериозен, да държи на мен и да ме уважава
да не е някакъв самохвалко от типа взимам еди-колко-си лева заплата/имам еди-кви-си оценки
да е добър човек
и да е интелигентен :д
да имаме за какво да си говорим..не само за глупости
и да сме приятели, освен това че сме заедно
Първото, което търся у един човек изобщо е интелигентност и стремеж да се развива. На тази възраст вече се интересувам и какво иска да учи и да работи. Защото с индивид, който си мисли, че до 30 години ще ходи само по купони и няма никакво желание да се отдели от мама и тати, не мерси. Хумор, маниери. Да не се държи като тотален неандерталец, няма да го заболи ръката, ако ми отвори вратата. Прави ми впечатление дали е артистична натура, но това никога не съм го слагала на преден план. Много държа да си контролира негативните емоции, а не като не му е на кеф да крещи и да хвърля предмети по околните. Външният вид също е важен, не бих излизала с човек, който не ме привлича физически. От друга страна типът "нацепена батка" са ми много неприятни и откровено казано си се отнасям към тях с пренебрежение.
Общо взето имам много критерии, някои съм склонна да пренебрегна, други не.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
May I join the club?![]()
Да се държи като мъж, не като момченце. Да е мил и грижовен, когато трябва, но да не ми дава да му се катеря на главата. Амбициозен, умен, забавен, чаровен. Да има принципи и да държи на тях. Да има интереси и склонност да се пали по нови неща. За външност... никога не съм имала баш стереотип, но като цяло харесвам стройни, стегнати (не напомпани) момчета като голямо впечатление ми прави хубавия корем и изразителния поглед. Мда, досега с едно изключение винаги съм си падала по момчета с кафяви/черни очи. Топли и приветливи са.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да е с характер! Умен, красив(вътрешно и външно), интелигентен, напредничав, винаги да се стреми да се развива, с обща култура, с много позания, с много интереси, енергичен и силен като човек. Да се грижи за външния си вид, да има излъчване, обаяние.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вече искам единствено добра компания. Ненатрапчива. Приятна.
И си я имам, в лицето на младеж, по-малък от мен.
Ще си намеря някоя друга тема, в която да се хваля какви състезания е печелил и от какви международни има медали :Д
Той поне не ме мрази, заради това, че ходя на работа и през почивките, а ме разбира напълно , защото и той прави същото :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Момче, което да ме харесва заради самата мен, а не заради грима който нося. Да е мил, романтичен, умен. Да се грижи за външния си вид. Да е добродушен, да обича животни. За височината нямам големи претенции, само да е по висок от мен ( защото не върви момичето да е по високо ;д ) .. и мисля, че момчето с което съм в момента притежава всичките тези качества![]()
На всички, които ТЪРСЯТ по списък, мога да им препоръчам една книга, която чета в момента.![]()
И спря да се върти за миг земята..