- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Според мен тази тема има потенциал да стане интересна не само на мен
Какво вие, момичетата, търсите у едно момче и намирате за привлекателно?
>inb4 умен
Не, това е за пред хора. Това тук е интернета. Разкажете какво наистина ви интересува у момчетата?
пр. Ръст, Мускули, Музикален афинитет, интелигентност, хумор, джентълменство (>inb4 2012 gentleman mfw) и т.н.
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
ми искам да е романтичен сладък ии да държи на външния си вид
о боже
искам да не е момче, а мъж, първо
височината установих, че не ми е на първо място вече, дори отпадна назад в класацията, заради него :Д
големите ръце са предимство
брадата също
и по-дълга коса също (не първи, втори номер, ами по-дълга, но не чак да си връзва опашки и плитки и пр.)
това откъм външен вид
иначе да учи или работи нещо, да е сериозен, да държи на мен и да ме уважава
да не е някакъв самохвалко от типа взимам еди-колко-си лева заплата/имам еди-кви-си оценки
да е добър човек
и да е интелигентен :д
да имаме за какво да си говорим..не само за глупости
и да сме приятели, освен това че сме заедно
искам да и миличък с мен и да си ме гушка постоянно!да се чувствам спокойна с него и да знам че мога да му се доверя!искам да не го е срам да каже че е с мен!да се интересува от мен и също е важно да ме разсмива![]()
Еми не е задължително да има мускули стига да се грижи за тялото си, високите много ги харесвам, но и някой колкото мен също мога да го харесам ;д Външния вид не ми е толкова важен колкото характера. Аз лично мога да се влюбя във всеки ;д, което не е много добре. ;д
Проблема е че много от днешната младеж, (Ха, сякаш съм от друго време) се интересува: ходи ли по купон, бяга ли от час, пуши ли, пие ли, кифла/джия ли е, прави ли се на отворко, надува и хвали ли се, и да не е мн умен ;д
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Закрила...да ме кара да се чувствам защитена с него. Харесвам мускулести татуирани лоши момчета с бръснати глави.
Последно редактирано от OutlawGirl : 09-22-2012 на 21:16
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Мистър Гардероб плс.
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Интелигентност, джентълмен, да се държи спрямо обстоятелствата, да бъде забавен. Да е мил. Да е добър, с когото заслужава и лош, когато трябва.
Аз за щастие намерих моето момче, което притежава абсолютно всичко, което някога съм търсила в едно момче.
на пръв поглед,за външния вид,най-важното нещо е да не ме отблъсква :д просто има някои лица и черти,които не са непременно грозни,но ме отблъскват,не знам защо :Д никак не държа да е красив, но искам като ме погледне и да се побърквам
готино ще е да е доста висок,но не е кой знае колко важно
няма нужда да е напомпан,не ги харесвам такива
и после бива преценяван бързо по следните критерии:
дали е
интелигиентен
грамотен
с богата обща култура
да знае какво иска от себе си,бъдещето си
ерудиран даже хахаха
да знае как да се държи попринцип,както и с жените
да е самоуверен и силен (не физически)
да спазва лична хигиена!!! :Д:Д
и пак,много е важно да е умен,умен,умен
п.с. ще си умра стара мома
Заключвам ти темата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
May I join the club?![]()
Да се държи като мъж, не като момченце. Да е мил и грижовен, когато трябва, но да не ми дава да му се катеря на главата. Амбициозен, умен, забавен, чаровен. Да има принципи и да държи на тях. Да има интереси и склонност да се пали по нови неща. За външност... никога не съм имала баш стереотип, но като цяло харесвам стройни, стегнати (не напомпани) момчета като голямо впечатление ми прави хубавия корем и изразителния поглед. Мда, досега с едно изключение винаги съм си падала по момчета с кафяви/черни очи. Топли и приветливи са.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не едно към едно, но донякъде е това. :дд + Още едно нещо - да е дете по душа. Да обича да ме гони из къщи, да ме гъделичка, да се бием с възглавници... Абе да е запазил детското в себе си, не да се прави на много големия и така нататък. Искам също да има мнение за нещата, не аз да го водя за носа или пък да му стъпвам на врата и да не може да прави нищо. И да е готов винаги за някоя простотия. Да обича да ме подхвърля във въздуха или върху леглото примерно също е в +. Та така. :дд